Skocz do zawartości

Update wp 2.5.1 znikają kategorie

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Już 2 raz mi się tak zdarzyło -> update (na nowej domenie) ze starego 2.2/2.3 do 2.5.1 wszystko ok ale kategorie się nie załadowały. Za pierwszym razem jakiś przypadek sprawił, że w pewnym momencie wp stwierdził, że baza jest nieaktualna i trzeba zaktualizować i potem było ok. Teraz mam to samo, ale nie umiem wywołać tej aktualizacji bazy. Odpowiada za to jakiś plik może? Można jakoś wywołać tą aktualizacje ręcznie?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

ja aktualizuje w ten sposób że nadpisuje po prostu pliki prócz configa. Potem wchodzę do wp-admin i tam pisze czy zaktualizować bazę bo potrzebna jest do tej nowej wersji ta aktualizacja. Aktualizuję i wszystko działa.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

wyskoczyło mi noupdate required :( chyba przyjdzie mi ręcznie zmieniać 400 postów.

ja zmieniałem domenę i wgrałem bazę i wywaliłem table coś wp blog name, bo inaczej mnie przekierowywało z powrotem na starą. Ale jak instalowałem najpierw starą wersję wp i potem aktualizowałe do wp 2.5.1 to też nie było kategorii. Jak kiedyś tak robiłem to w końcu mnie zapytał czy zaktualizować, a teraz nie pyta.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności