Skocz do zawartości

Kto donosi i sprzedaje nie zgadniecie to Colin

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Otórz ostatnimi dniami jest dośc gorąco na PIO ale okazało się że są wśrod nas sprzedawczyki i to lepsze jak kapo w Oświecimiu prawda Panie Colin ?

Żeby nie było ze sobie zmyślam to prosze

https://groups.google.pl/group/Google_Webma...df671ca927cb05a

zacytuje sprzedawczyka Colina

.... Strona ewebcites.com została usunięta z indeksu Google, ale w indeksie

cały czas znajduje się pełno jej kopii:

https://www.google.pl/search?num=100&hl...odniopomorski...

(dodałem intitle:zachodniopomorskie żeby było widać w wynikach 1

subdomenę, a nie 17, bo tyle tworzy skrypt).

Skrypt e-WebCities powstał tylko po to, żeby tworzyć strony

wyświetlające linki systemu wymiany linków e-weblink.com. Treści na

stronach e-WebCities są generowane automatycznie, dlatego te strony

nie powinny być w ogóle zaindeksowane w Google.

....

Panie i Panowie jak dla mnie to jest czyste ku*****o

Teraz wiecie dlaczego Wasze ewebictesy znikły

Marketing internetowy dla firm

i gdzie tu kurna wacek lojalność panowie ?

koleś jajc nie ma i tyle,

taka mentalność już wasza, po co ja zmieniać nie ?

lepiej niech tak mówią w świecie, ze jak sąsiad polaka ma większą krowę, to lepiej mu ją zabić... a nic tym ty nie zyskasz ...

sygnaturka.png

To całe SEO naprawdę przypomina przedszkolną piaskownicę :) Jedni drugich smarują za plecami. Inni znowu stwierdzili, że ich zabawki będą służyły nowym kolegom, a stare są "bee". Jak dzieci... Jasio coś zmaluje:

- Dlaczego tak zrobiłeś?

- Bo inni tak robią!

Aha... Tym większy to ubaw przysparza, gdy tylko człowiek pomyśli, że Ci panowie są grubo po 30-tce. Za własnymi radami nie chodzą, na czyichś błędach uczyć się nie potrafią, a zdzierżyć sukcesu innych już przede wszystkim.

Np. taki Pan SZOOK, tłumaczy się, że .... (a co ja będę o tym pisał, każdy czytał, to wie).

Że niby dlaczego zmiana Pańskiego zdania ma się odbijać na innych? Black-Seo, White-Seo... kogo to obchodzi czy Pan wyznajesz Chrześciaństwo czy Judaizm... Żydzi nie leją naszych, my nie lejemy Żydów. WS nie wadził (do wczoraj) BS-om i na odwrót, a nabijanie sobie PR-u w tak perfidny i dziecinny sposób to nie dość, że rysa na życiorysie, to jeszcze w kontaktach z ludźmi, którzy zapewne Pana (i Panu podobnych) szanowali.

Pozdrawiam.

Feci Quod Potui Faciant Meliora Potentes...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności