goszczu Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja myślę, że korzeni obecnej sytuacji można szukać w latach komunizmu czy nawet zaborów Za komuny nikt nie myślał o jakichś wielkich sukcesach, trzeba było kombinować jak w miarę dobrze żyć. I stąd też wynikają zapewne wady typu lenistwo (za komuny z tego co wiem specjalnie się nie wysilano), kombinowanie jak zarobić na boku, krzywe patrzenie na sukces sąsiada (nakłanianie do kapowania przez SB/UB) itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Mała prywata, w serwisie który sobie hobbystycznie rozwijam, zebrałem trochę cytatów w założeniu mających pomagać w osiągnięciu sukcesu: https://cytatybaza.pl/haslo.php?id=98 może to komuś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W dniu 10.07.2012 o 18:01, ear napisał(a): Natchnęliście mnie, zrobię portal prezentujący same sukcesy i portal upadnie bo nikt takich NUDÓW nie będzie czytał, teraz jest czas na materiały dla szympansów, a w szkołach pomału zaczynają działać reformy pana G, coraz więcej szympansiątek ... Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W dniu 10.07.2012 o 18:19, goszczu napisał(a): Ja myślę, że korzeni obecnej sytuacji można szukać w latach komunizmu czy nawet zaborów To może powiedz dlaczego doszło do zaborów? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 no proste przeca, przez komune, Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bundo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To nie zabory, to geny VitPost - zautomatyzowany system prywatnych stron presell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W dniu 10.07.2012 o 18:34, slawus napisał(a): W dniu 10.07.2012 o 18:01, ear napisał(a): Natchnęliście mnie, zrobię portal prezentujący same sukcesy i portal upadnie bo nikt takich NUDÓW nie będzie czytał Miałem to dopisać, ale nie zdążyłem Polacy to malkontenci od urodzenia. A gdy Polska sięgała od morza do morza, sami zmarnowali własne szanse. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Cytat Polacy to malkontenci od urodzenia. Masz rację ale nawet to da się zmienić. Nie bez powodu ludzie zachowują się właśnie w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jeżeli znajdujesz powód, żeby zostać malkontentem to tego nie da się zmienić. Będziesz malkontentem. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Hehe przecież osobowość kształtowana jest przez zewnętrzne czynniki, więc jak można mieć malkontenctwo w genach? Wg Was jeśli weźmiemy niemowlę z Polski i damy do jakiejś zagranicznej rodziny, która będzie ją wychowywała w duchu, że świat jest piękny itd., to i tak ten dzieciak wyrośnie na malkontenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 W dniu 10.07.2012 o 18:03, bogdansenator napisał(a): W dniu 10.07.2012 o 17:48, Razjer napisał(a): Bo rząd nie pozwala Normalnie mnie rozwaliłeś, naród który jest chyba liderem świtowym jeżeli chodzi o powstania daje się tłamsić przez jakiś tam rząd? No jeżeli nasze powstania mają być tak skuteczne jak do tej pory to rząd ma 90% szansy, że zostanie przy władzy Chyba, że zrobimy powstanie w Wielkopolsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superteksty Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Polacy dużo marudzą i nie wierzą często w swoje możliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radiowiec Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 https://kwejk.pl/obrazek/1332458/sukces.html UWAGA [ nierzetelny partner ] proMNG lukas24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Może tutaj jest odpowiedź: Ale jak już zaczniemy robić to wychodzi klasa światowa Ten drugi teledysk mógłby spokojnie konkurować z największymi hitami. I to piszę ja który nie trawi hip-hopu/rapu. Myślę że powoli budzimy się z PRL'owskiego marazmu. Tak jak organizm po rzuceniu palenia, tak ten kraj musi się do końca "oczyscić" z pewnej mentalności. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.