Skocz do zawartości

Kodeks SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie spamuj...

Nie okłamuj swych klientów...

Czcij klienta swojego tak jak komputer swój...

Nie porządaj klienta konkurencji swojej

Ani żadnej rzeczy która Twojej konkurencji jest...

^_^

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Spoko ^_^

Ci co pisali wcześniej, dwa i pół roku temu, zamilkli nagle (w tym temacie). Jakie mogą być wnioski?

1. Powstała "Spółdzielnia" lub "Spółdzielnie" pozycjonerskie- (prawdopodobne) i po co o tym pisać na forum? By się "szara brać" wkurzała?

2. Starsi forumowicze mniej się teraz udzielają na forum- w zasadzie zrozumiałe.

3. Większość z nich "trzepie kasę" indywidualnie nie przejmując się zbytnio- bardzo zrozumiałe ;)

A kodeks, jeśli jest, przestrzegany raczej indywidualnie. Nie trzeba tu wymyślać mega zastrzeżeń typu rób to czy tamto, ponieważ albo ktoś ma "kręgosłup moralny" albo nie. I dotyczy to nie tylko branży SEO.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ech... życie... Co tam Kodeks, Etyka- niech wracają tam, gdzie ich miejsce- do książek! Pogadajmy o kasie. Jak zarobić pierwszy lub drugi (niepotrzebne skreślić) milion? Co Wy na to?

:shout:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Uważam, że po prostu robić swoje i nie patrzeć na innych :( Według mnie nie powinno się szkodzić konkurencji. Nie przełoży się to w żaden sposób na korzyść ani finansową ani moralną ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności