Skocz do zawartości

[Wykonam] zaplecze pozycjonerskie. Strony z unikalną treścią pod linkme elite, unikalne treści pod precle i wiele, wiele innych

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, tworzeniem zaplecz zajmuje się od dłuższego czasu, kiedyś stawiałem masowe spamy dla klientów do dziś istnieje taka możliwość ale bardziej od tego polecam :

Unikalne strony (najlepiej wykorzystać dla punktów z linkme elite oraz na własne zaplecze) - format obojętny, strony w html, strony w php lub blogi - wordpress.

Unikalne treści (tematyczne bądź zwykłe)

cena w zależności od ilości podstron i znaków na podstronie.

Oczywiście istnieje również możliwość stawiania zaplecz stron tak zwanych kopi (katalogi stron, autoblogi i inne)

W razie pytań bądź ewentualnej chęci podjęcia współpracy zapraszam na gg 1034184 bądź email ebociek@gmail.com

Gwarantuję szybkie wykonanie zlecenia (mi też na tym zależy bo czas to pieniądz).

ps. mogę pokazać przykłady współpracy z innymi.

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności