Skocz do zawartości

co to jest pozycjonowanie?

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

zobacze jak wroce czego pouczyliscie chatbota

ja myślę że Tribot powinien umieć reagować na pytania "typu kto to jest?" nie mogę wyciągnąć od niego odpowiedzi kto to jest np. Andrzej Leppej? jeśli będzie tak samo reagował ... "nie wiem... powiedz mi kto to jest" to będzie naprawde extra :lol:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 2 tygodnie później...

ja myślę że Tribot powinien umieć reagować na pytania "typu kto to jest?" nie mogę wyciągnąć od niego odpowiedzi kto to jest np. Andrzej Leppej? jeśli będzie tak samo reagował ... "nie wiem... powiedz mi kto to jest" to będzie naprawde extra :)

No to juz umie sie wypytywac co kto i jak, na zadawane w rozny sposob pytanie 'kto to jest...'

Dzis to zrobilem, a takze ponaprawialem sporo bledow i niedociagniec w chatbocie.

Dziekuje za pomysl, pozdrawiam (wczoraj wieczorkiem wrocilem)

Milej zabawy, tylko nie bluzgajcie za bardzo, bo bede to usuwac! :hello:

• 3 tygodnie później...
a zapytajcie go kto to jest lepper ?  ;)  

jestem winny  :twisted:

No stary, jak przejżałem czego go pouczyłeś to miałem ubaw - dobre teksty! Nie tylko Lepper, ale i studia, alkohol, narkotyki - brawo za texty! a "dresiarz" to już wogóle git tekst puściłeś ;)

Coroner - pisałeś, że mógłbyś pomóc przy promocji chatbot a, pomogłoby mi to przy jego dalszym rozwoju, a poza tym to zawsze coś ciekawego, czym można by ludzisków zaintersować - propozycja aktualna? Jelsi jakies szczegoly to pisz maila najlepiej.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności