Skocz do zawartości

Ban ? wyindeksowanie ? w google

roman11

Rekomendowane odpowiedzi

Ban ? wyindeksowanie ? w google

Cześć nie wiem co jest ale google wyindeskowało mi stronę

https://ds.e-klasa.info

Nie wiem czy wam się też takie wyindeskowania zdarzają .. strona ma około 4 miesięcy same autorskie teksty , może to BAN jak tak to ciekawie mnie za co może on być .. co sądzicie o tym .. bo nie mam pomysłu na to

Jakie autorskie teksty?

Więcej informacji o OFE Polsat znajduje się na stronie:

https://www.ptepolsat.com.pl

Wygląda na bana https://www.google.pl/search?q=site%3Ads.e-klasa.info

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Za SPAM

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Po prostu Google uwaza, ze ta strona nie jest nikomu potrzebna bo tekst jest skopiowany z innych stron.

Domena nie dostala bana a tylko ta subdomena, wiec prawdopodobnie taki jest powod.

Po prostu Google uwaza, ze ta strona nie jest nikomu potrzebna bo tekst jest skopiowany z innych stron.

nie jest tak do końca , prawie każda notka jest unikalna. ( cześć tekstów pisana przez jakiegoś młodego , cześć dodana przez innych użytkowników to w tym drugim przypadku mogą być problemy z dublem ale w tym przypadku to problem większej ilości precli i katalogów ) dlatego męczy mnie ta sprawa do czego google mogło się przyczepić co waz razi najbardziej . Przypuszczam że miała tu miejsce ręczna moderacja wyników

Po prostu Google uwaza, ze ta strona nie jest nikomu potrzebna .....

To nie Google uważa ze ta stona jest nikomu nie potrzebna tylko ten którego imienia nikt nie wypowada (w skrócie ***) https://www.semtalk.pl/f,4-Systemy,wymiany,...ecza.-spam.html

Tak ze wasze domeny samo zaczynają byc uprzejmie donoszone :rolleyes:

Xann - daj już spokój a za bluzgi +10%

Michał

Marketing internetowy dla firm

Sprawdziłem wyrywkowo trzy czy cztery obszerne fragmenty tekstu z Twojej strony - każdy jeden był już zaindeksowany przez Google gdzie indziej. Do tego: standardowy szablon WP, głupawy tytuł i slogan, angielskie nazwy w sidebarze - to czysty spam z agregatu. Fakt, że teksty dłuższe niż w przeciętnym autoblogu stawianym w kwadrans, ale jednak - pełny duplicate i na dodatek niechlujnie postawiony.

Wybacz, jeśli uraziłem - nie to miałem na myśli. Ale gdybym miał rozpoznawać spam, to Twoja stronka łapie się w 100%. Przenieś to na nową domenę, popraw wszystko to, co wymieniłem i pewnie postoi dłużej.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności