Skocz do zawartości

[Oferta] Obchodzimy 3 urodziny... Hucznie!

Jor.pl

Rekomendowane odpowiedzi

no i oczywiscie potrzebna jest informacja o koncie bankowym bo w mailu niestety ona nie przychodz

Proponuję czytać treść aukcji do końca, lub maila, który przychodzi po licytacji, w którym można przeczytać:

Jeżeli kupiłeś konto hostingowe, to informacje odnośnie finalizacji zamówienia znajdziesz na aukcji.

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dziewietnascie chłostingów :)

Zobaczymy co będzie dalej :)

Gratulacje i życzę wysokiej sprzedaży (no i wysokiej jakości serwerów ( o co sie nie martwię - sam jestem klientem już przeszło pół roku - i jest bezproblemowo :P )

Pozdrawiam

edit : Literówka

Trzeba przyznać, że oferta jest wyjątkowo korzystna.

Szczególnie, że jor to nie jest 'kolejna firma krzak', a faktycznie niezła firma oferująca hosting. Jak tylko się obudzę, to skorzystam. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Wiele osób o to pyta, więc spieszę z odpowiedzią.

Naturalnie, jest taka opcja. Wystarczy zamówić na Allegro 2, lub większą ilość kont.

Następnie należy zamówić na naszej stronie tylko jedno konto, a zapłacić za równowartość kilku.

Konto zostanie założone, a następnie powiększone do ustalonej wartości.

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Prosiłem 3 dni temu o powiększenie (jest 2 MB) limitu wgrania bazy przez php-admina przez kontakt na jor.pl i przez kontakt na forum a tu mogiła, admin jakiś gbur... loguje się na forum ale ciężko mu odpowiedzieć.

Napisałem przed chwilą o zwrot pieniędzy bo rezygnuję z tego hostingu, mam prawo w ciągu 7 dni zrezygnować z usługi.

6 dni temu wysłałem do Jor.pl email, po kilku dniach kolejny i nadal nie dostałem odpowiedzi.

Jeśli admin nie odpowie to może przynjamniej któryś z forumowiczów.

Poniżej treść mojej wiadomości:

Witam.

Przedwczoraj złożyłem zamówienie na aukcji na Allegro dotyczącej promocji hostingu w Państwa firmie.

Wczoraj wysłałem pieniądze przelewem i chciałem złożyć zamówienie na stronie jor.pl, zgodie z informacą na stornie aukcji.

Po wybraniu opcji standard2, przechądzę na stronę z parametrami serwera, klikam "zamawiam" i wyświetla mi się strona z możliwością zamówienia domeny.

Nie jestem zainteresowany kupnem domeny i chcę zakończyć proces składania zamówienia, niestety nie wiem jak, bo nie mogę znaleźć na stronie żadnej opcji czy przycisku?

Poniżej podaje linki do kolejnych stron po których przechodzę:

https://www.jor.pl/index.php?hosting=oferta

https://www.jor.pl/index.php?hosting=plan&id=12

https://www.jor.pl/index.php?adminpanel=spr...n=tak&id=12

Jak mogę dokończyć transakcję?

Dziękuję.

Prosze co to sie nie dzieje:)

jor.pl za 13,32 na rok, aż grzech nie kupić.

Kupiłem 1 sztuke i tak sie zastanawiam czy jest szansa przydzielenia innych ip jeśli kupie kolejne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności