Skocz do zawartości

Wrzesien SEO - Party

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Wstępnie chciałem poinformować ze na początku września odbędzie się kolejne seo party tym razem jako zamknięcie i rozdanie nagród z konkursów Mistrzostw w pozycjonowaniu stron internetowych.

Lokalizacja imprezy jeszcze dokładnie nie znana zostanie ustalona w przeciągu 7 dni przez organizatorów i podana do wiadomości

Mam nadzieje ze bedzie równie udana co ostatnia która była jedną z najlepszych naszych imprez.

Marketing internetowy dla firm

[...] tak żeby wszyscy po równo mieli przechlapane z dojazdem :)

mówisz o sobie? :-)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

to bedzie też jakieś plenerowe ? bo mam pewien pomysł :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A może zrobimy to w pierwszy weekend września? Było by to akurat

ja chętnie wybiorę się na to spotkanie ale zdecydowanie bardziej pisze się na drugi weekend września

jimmi: Ponoc byliscie w moich okolicach tym ciagnikiem michala mowilem zebyscie zadzwonili czy napisali co by umowic tego goscia w tym osrodku co by pokazal. Poza tym co Ci pissalem na PM w drugim tygodniu wrzesnia jest w SKCE Swieto Krzakow zatem bedzie jakis koncert poza tym mowia na to w koncu dozynki wiec zdrowo dorznac sie by mozna jak kolwiek to nie zabrzmi.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności