Skocz do zawartości

Łódź spotkania PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chętnie bym się zjawił, ale zielonych nie przyjmują - zresztą głupio bym się czuł z poziomem swej wiedzy przy takich szychach jak Erbit, Kill bil czy inni

ale piwo lubię - patrz avatar

:D To co ja mam powiedzieć :blush::) Wal śmiało atmosfera super i nie trzeba być jeszcze większym super pozycjonerem niż ja jestem. Mega :)

Kij bejsbolowy - 60zł, nóż - 20zł, raca - 10zł...

Bycie pseudokibicem - BEZCENNE !

E tam głupio ....... .

Sympatyczny odpoczynek i relaks :blush:

My tam tylko pobieramy opłatę za toaletę :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

My tam tylko pobieramy opłatę za toaletę :)

Hmm... nie tyle za toaletę ile za podanie linka do toalety.. a praktyki z foum są wzięte. :blush:

Słowem - pozycjonujemy tam toaletę.. :)

Trzeba tylko podnieśc cenę za link do toalety bo Update PR mieliśmy.. :D

Intruder ty wziaść Pociąg lepiej kac odsypiać :)

I zabrać więcej z Krakowa też.

Erbit ty być na miejscu znależć tani hotel :blush:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Intruder ty wziaść Pociąg lepiej kac odsypiać :)

Żelazna koń być dobra... trza ognista woda dużo pić by w drodze do wigwamu dobrze spać w żelazna koń.
...Erbit ty być na miejscu znależć tani hotel :blush:

Moja rozumieć.. moja znaleźć...

Wasza mi powiedzieć ile nasza ma miejsców dla ludków w ten hotel szukać.

A teraz moja iść spać bo o wschodzie słońca moja się witać z tyrlandia.

Nie macie co Intrudera namawiac na pociag. Nie wsiadzie. No, chyba zeby uprowadzil lokomotywe. Niewielka roznica, biorac pod uwage gabaryty jego malego wozu pancernego :)

Intru, bilet kolejowy kosztuje z ulga AFAIR ok 7zl :blush: Kombinuje lepiej, jak dojechac do Łodzi.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności