Skocz do zawartości

Łódź spotkania PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy w tym pubie można coś dobrego do jedzenia kupić?

Nie polecam... ale obok tak!

Rowniez nie polecam. Skusilem sie tam kiedys na frytki i swoje odcierpialem. Musialem sie potem u Jacka piwoem leczyc. Dzieki temu zyje :)

Widze, ze spotkanie bardzo sympatyczne. Kolejne znajome twarze. Jesli los pozwoli to postaram sie byc. Znowu bedziecie musili mnie wysluchiwac :hello:

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

• 2 tygodnie później...

Ogłaszam otworzenie naboru na spotkanie w maju, które odbędzie się w dniu 6.05.2006. Szczegóły (w tym lista) jak zwykle w pierwszym topiku -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=5455&st=0 , chętnych na spotkanie proszę o zgłaszanie się na PW do mnie lub do Hellz.

Zapraszamy

Nimek, czekamy na twoje kolorowania

O nie. Ja nie chcę żeby ktokolwiek dokonywal mojej psychoanalizy.

Mój mózg to mój świat i moje zabawki i nie pozwolę nikomu tam zaglądać ;)

Edyta: co do spotkania w maju to muszę się zastanowić, bo ostatnio narobiliście tyle dymu że malo się nie udusiłem. I oczy mi spuchły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności