Skocz do zawartości

Łódź spotkania PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli bardzo chcecie zmienić miejsce, to czekam na konkretne propozycje do najbliższego czwartku godzina 12.00. Lepsze to niż posty typu "chciałbym żeby było przewiewnie, spokojnie, niedrogo" ... tak to tylko w Erze ;)

Dała matka rozum? To kombinuj.

buuu :( Nawaliłem bo nie przyjechałem na spotkanie :( Sprawa mojej bytności na spotkaniu rozstrzygała się do dziś do godziny 18:00 dlatego nie informowałem Erbita żeby mnie z listy wypisał. Wiem że dużo straciłem, obiecuję poprawę przy następnym razie. Przepraszam :pisze:

Już wam zazdroszcze. Ja niestety muszę siedzieć w domu i słuchać jakis pierdół o miłości, kochaniu i reszta już mi umkneła. Następnym razem spotkanie tylko wtedy gdy nie będzie mojej żony. Ale nudy.

Kij bejsbolowy - 60zł, nóż - 20zł, raca - 10zł...

Bycie pseudokibicem - BEZCENNE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności