Skocz do zawartości

Łódź spotkania PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

... mam nadzieję za dla nowych pokemonów nie macia zadań typu:

zjedz kg soli i wchodzisz... następny proszę! :D

Nawet sobie nie wyobrażasz jak potrafimy być bezlitośni i wyrachowani :hello:

P.S Już sie nie mogę doczekać kiedy przyjdzie ktoś nowy :rotfl:

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

... mam nadzieję za dla nowych pokemonów nie macia zadań typu:

zjedz kg soli i wchodzisz... następny proszę! :)

Nawet sobie nie wyobrażasz jak potrafimy być bezlitośni i wyrachowani ;)

P.S Już sie nie mogę doczekać kiedy przyjdzie ktoś nowy :)

qwertyuiop Ty już masz to za sobą :D

Kij bejsbolowy - 60zł, nóż - 20zł, raca - 10zł...

Bycie pseudokibicem - BEZCENNE !

Rafał, to mam zabrać te narzędzia tortur, które przywiozłem z Malborka ? :>

Coś mi się czuje że po takich dowcipach to będziemy sami bawić bo nikt nowy nie będzie chciał przyjść :).

P.S Na zachętę dla nowych osób. Będziemy (jak zawszę ) rozmawiać o tajnych technikach.

Hellz: Weź te narzędzia :yahoo:. Postaram się zwabić kogoś nowego :D

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Ja się wybieram do Łodzi na kilka dni, gdyby impreza była na dniach napewno bym zawitał, choć może w późniejszym terminie też będę.. więc może uda mi się choć raz spotkać na żywo paru forumowiczów.. i wypić nie jedno piwo.

A tak pozatym może zdradzicie kilka nazw lokali, przynajmniej obejrzę je sobie za dnia :D, bo będzie to moja pierwsz wizyta w tym mieście, więc od czegoś trzeba bedzie zacząć zwiedzanie...

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Pewnie i tak się skończy, że będziemy się bawić w starym dobrym towarzystwie. Też już czekam zniecierpliwiony na podanie daty spotkania.

P.S Na zachętę dla nowych osób. Będziemy (jak zawszę ) rozmawiać o tajnych technikach

Chyba spijania :):P

Kij bejsbolowy - 60zł, nóż - 20zł, raca - 10zł...

Bycie pseudokibicem - BEZCENNE !

Ja będę, jeśli trzeba lokal zaklepać to mogę podskoczyć, często jestem w okolicach.

jacolok: To juz na wyższym poziomie wtajemniczenia ;)

bill: do pogotowia będziesz miał niedaleko, na piechotę dojdziesz. :tancze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności