Skocz do zawartości

AZ.pl padlo?

seopol

Rekomendowane odpowiedzi

Choćby po to:

Serwis nie istnieje. Subdomena jest wolna. Wykorzystaj to i zarejestruj ją w serwisie 1Site.pl

I tak jest teraz, i tak znów będzie po miesiącu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

z dobrych hostów na dwie litery to ja znam tylko IQ :D.

Polemizowałbym :) Uruchom sobie monitoring serwisu z raportem na mail, to będziesz miał więcej maili - zazwyczaj w tygodniu jeden się trafia. Owszem jest to kilka minut, ale zawsze (trudno mi powiedzieć czy mieszczą się w deklarowanym uptime 99,9% bo el-monito sprawdza co 15 min., ale jak już to są na granicy. Poza tym ochronę antyspamową to można sobie rozbić o kant xxxx - niby jest, ale połowa zwykłych maili jest oznaczana jako spam z prawdopodobieństwem 99% :( . Teoretycznie są white i black listy, ale uwzględniane są tylko po włączeniu automatycznego kasowania spamu, więc nic to nie daje, bo lepiej tego nie włączać :)

Pozytywnie jestem za to zaskoczony webd.pl - jeżeli nie liczyć drobnych przerw 16 lipca po południu i ok. północy, to przez 1,5 miesiąca był uptime 100% :)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Mam w domenie przekierowanie poczty do gmaila. Kilka dni nie zaglądałem do poczty i widzę ponad 10000 maili w spamie. Na azcie nie musisz mieć włączonego filtru, wystarczy że dasz maila na gmaila i nawet mi się zrymowało :). Poważnym minusem w azecie są ceny za odnowienia, help faktycznie jest do bani, chyba ani razu nie załatwili mi sprawy w ten sam dzień kiedy do nich pisałem na maila. Jak się do nich dzwoni i opisuje 5 min. problem przez tel. to i tak mówią że mam im wysłać maila z problemem i odkładają problem na jutro. Serwery im padają jak wszędzie. Na obsługę domen nie narzekam, tylko te ceny mnie dobijają i dzielone IP.

Chyba kupie sobie dedyka :D gdzieś indziej :D

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Hm wlasnie jestem w trakcie testow w az. pl i jak na zlosc wszystko chodzi dobrze. No ale jak czlowiek przeczyta co tu napisaliscie to ciarki przechodza. No i teraz sam nie wiem co mam robic. Z jednej strony wydaje sie ze tanio no ale z drugiej strony nie moge wpierdzielic swoich klientow w maliny.

Czy jakies tak naprawde propozycje.

Pozdrawiam

Esc

---

Korzystam z az.pl około 1,5 roku i potwierdzam powyższe opinie. Ale przynajmniej dostałem gratis wyższy pakiet jak mi się tranfer skończył :D

Mając tam 3 konta na dwóch serwerach czasem dochodziło do sytuacji że oba nie działały. Jakiś czas temu były prace modernizacyjne ale niestety nie pomogły. Teraz poprawiano działanie mysql (nowy serwer czy coś takiego) i nie zauważyłem jakiś większych przerw w dostawie jednak jest to za krótki okres czasu aby coś jednoznacznie stwierdzić.

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności