Skocz do zawartości

Layout do oceny

pik4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Planuję udostępnienie kilku narzędzi dla webmasterów, poprosiłem ostatnio o wykonanie prostego layoutu na wzór greadera,

dlatego, ze imho funkcjonalność ma przykuwać uwagę a nie wygląd, ale jak powiecie, że syfiaste to zmienię, bo na razie zdania są podzielone.

Jak znajdziecie chwilę czasu to będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

kacza.gif

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Funkcjonalność powiadasz?

No jak dla mnie powinno być wszystko jakoś bardziej poukładane i w jednym miejscu.

Zarejestruj sie całkiem fajnie że takie duże bo czasami wpadam na jakąś strone i szukam rejestracji...

Ale u góry menu... z prawej strony logowanie a po środku rejestracja.

No układ strony mi nie pasuje. Jakos mniej orginalny a bardziej tradycyjny układzik by sie przydał.

Jeszcze ta treść dziwnie rozrzucona. Lepiej by było jakby jedno pod drugim było. Czyli ten kwadrat z tekstem z lewej strony po treścią z prawej strony. I menu też do prawej strony dosunąć i o wiele lepiej...

Już tłumaczę dlaczego menu na środku - nie dałem logo serwisu, bo nie chce zapeszać ;) po prawej od menu będą statsy (ilość userów, dostępnych narzędzi, odwiedzin itp)

Kawdrat z lewej to opis platformy, na dole newsy i miejsce na reklamę ;)

3x tytuł to główne korzyści z rejestracji w serwisie.

Wiem, ze wczesna faza na Wasze opinie, ale już marudzili, więc nie wiedziałem czy kontynuować.

Dzięki Tomahawk. Pomyślę jak to ułożyć żeby bardziej klasycznie było.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

...ale jak powiecie, że syfiaste to zmienię...

Syfiaste...

- każdy element z innej bajki, nawet połysk na przyciskach mozna tam znaleźć...

- kolory mdłe, wręcz szpitalne,

- różnych rozmiarów marginesy między boxami to kompletna porazka,

- ciekaw jestem jak sobie wyobrażasz zachowanie tak zaprojektowanej strony na monitorze o zwykłych proporcjach (nie panoramicznym).

portfolio32.jpg

Projekt bez wyrazu. Co tu oceniać, kilka boxów i menu. Przełam chociaż kolor dominujący jakimś innym kolorem. Straszliwie wielki ten przycisk zarejestruj się. Brak stopki.

Gdy zobaczyłem ten projekt, to myślałem, że tylko wstępnie rozplanowałeś sobie układ elementów na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności