Skocz do zawartości

Badanie słów kluczowych

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

Pracuję nad systemem badającym słowa kluczowe ... jeszcze nie wiem, czy się podejmę się tego do konca, gdyż momentami to zadanie wydaje się przerastać moje siły. Pozbierałem to co dotychczas zrobiłem w jedną "kupę" i testuję pod adresem: https://www.seo.elate.pl/ .

Oczywiście zapraszam do testowania - z mała uwagą - nie sprawdzajce więcej niż 20-50 słów dziennie - bo mi wykończycie transfer i będę musiał zamknąć system "dla publiczności". Starajcie się nie testować zagranicznych słów - gdyż system zoptmalizowany jest na polskie słowa kluczowe - pytając wyszukiwarki kiedy jest to mozliwe zgłasza chęć otrzymania wyników w języku polskim.

Uwagi mile wydziane i weźcie pod uwagę, że pomimo, że całość wygląda jakby była gotowa to tak naprawde tylko kawałaczek toego co by się tak naprawdę przydało :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności