Skocz do zawartości

linkowanie zaplecza

ayo123

Rekomendowane odpowiedzi

No ale jak mam kilka dziesiąt stron to jak mam sie wymieniac nie ma czasu a tak to suawiam skrypt i codziennie wlanczam 1 raz 1 plik i mi odaje do kilku katalogow

Mocne :D Zaczęły się wakacje więc może to dobry czas żeby poduczyć się polskiego.

Nie wymieniaj się linkami, bo szkoda czasu wszystkiego pilnować. Dodawaj do tych katalogów i po pewnym czasie zobaczysz czy to wystarczy. Jak masz kilkadziesiąt stron to umieść na nich wszystkich link do strony docelowej.

Nikt Ci nie powie czy katalogi wystarczą bo nikomu nie będzie się chciało gapić na Twoją stronę i tracić czas skoro Ty nawet nie przyłożyłeś się aby napisać krótki post po polsku. Nie bagatelizuj nauki w podstawówce!:(!

generalnie jak czytam forum to widzę coraz więcej przypadków typu ... mam skrypt teraz jestem PRO pozycjonerem. Najlepiej zero wkładu a żeby strona byla na 1 miejscu.

suawiam skrypt i codziennie wlanczam 1 raz 1 plik i mi odaje do kilku katalogow

o wlasnie o takie cos mi chodzi.

Najlepiej byloby napisac post z wyjasnieniem dla takich "uzytkownikow" o zagrozeniach bawienia sie w takie cos. Bo cos mi sie wydaje ze nei kazdy wie ze moze wpasc ...a raczej wypasc z google ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności