Skocz do zawartości

[Modyfikacje] SEO-URL

Rekomendowane odpowiedzi

co źle zrobiłem ;)

udostępnił by ktoś poprawnie zmodyfikowane pliki?

Wklej zawartość Twojego pliku .htaccess - może coś źle skonfigurowałeś albo co gorsza w ogóle nic tam nie wpisałeś. Co do udostępnienia zmodyfikowanych plików to nie jest to takie proste gdyż modyfikacja obejmuje bardzo wiele plików a wiadomo każdy coś w tych plikach wcześniej modyfikował np. templatke. Jednak tak jak już tutaj ktoś prosił - niedługo wypuszczę nową instalkę otwarty mini ze wszystkimi modami które skonstruowałem.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

w .htaccess mam to samo, co podałeś, żeby wrzucić

Hmm...może u Ciebie w ogóle mod-rewrite nie działa ? Bo link do twojego regulaminu > https://seokatalogstron.com/inf.html na ten przykład nie działa...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Działa na pewno, zreszta wcześniej standard seo linki działały, nic, wrócę do poprzednich ustawień, jak się pojawi instalator to zainstaluje.

Ogólnie 2-3 razy w moich plikach nie znalazłem kodu tego co niby miał być do podmiany, pewnie dlatego te problemy.

Chyba, że jednak byś udostępnił poprawnie zmodyfikowane pliki, ja używam standard templat'a póki co ;p

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Chyba, że jednak byś udostępnił poprawnie zmodyfikowane pliki, ja używam standard templat'a póki co ;p

Niedługo wypuszczę nową instalkę - wszystko będzie tak zoptymalizowane że ustawia się kilkoma kliknięciami w panelu administracyjnym.

Lesiu...błąd już naprawiłem chyba 2 dni temu - ściągnij zaktualizowaną wersję - więcej info w topicu o instalacji. Sam problem dotyczył dosłownie 3 znaków w tablicy :).

• 4 tygodnie później...
A możesz tu dać poprawiny kod

Proszę bardzo - zastąp wiersz odnoszący się do litery 'l' w tablicy kodowania na to:

'l'	=>	array ('l', 'L', 'Ĺ‚', 'Ĺ', 'Đ»', 'Đ›', 'Ů„'),

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności