Skocz do zawartości

[opinie] Jor.pl

nihonjin

Rekomendowane odpowiedzi

...

mariosoft - podaj proszę alternatywnego maila (bez polskich znaków), bo DirectAdmin sobie z Twoim normalnym mailem nie poradził.

...

Napisałem dwukrotnie maila na admin@jor.pl w związku z tym, lecz bez odpowiedzi.

Dostałem tylko informację o przedłużeniu ważności konta z biuro@jor.pl.

Oczekuję więc na wiadomość zwrotną lub proszę o aktywację konta.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moja opinia jest taka że decydując się na jakikolwiek hosting należy korzystać z firm sprawdzonych, znanych i lubianych a do takich według moich informacji jor.pl, niestety nie należy.

...

mariosoft - podaj proszę alternatywnego maila (bez polskich znaków), bo DirectAdmin sobie z Twoim normalnym mailem nie poradził.

...

Napisałem dwukrotnie maila na admin@jor.pl w związku z tym, lecz bez odpowiedzi.

Dostałem tylko informację o przedłużeniu ważności konta z biuro@jor.pl.

Oczekuję więc na wiadomość zwrotną lub proszę o aktywację konta.

Pozdrawiam

Taka mała sugestia: jor.pl prosił abyś podał maila a nie opisywał sprawę.

Niemile się zaskoczyłem tym hostingiem, myślałem, że będzie wszystko OK.

Zaraz po zakupie miałem problem z wrzuceniu kilkunastu plików na serwer, ciągle zrywało połączenie,

teraz serwer ciągle zalicza jakieś przerwy, na całej linki włącznie z stroną hostingową jor.pl

Chyba przesadzili z promocją, i sobie nie radzą. :/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A ja na dniach wynoszę się jeżeli tak dalej będzie. A myślałem na głębszą skalę zaufać jor.pl :)

Jednak hosting z allegro nie jest godny uwagi - taka jest niestety prawda :unsure:

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

rowniez kupilem konto promocyjne na allegro moj nick na allegro taki jak tu czyli qba505, wplacilem pieniadze na inteligo z inteligo czyli byly dostepne kilkanasice minut pozniej na koncie pana adminnius'a, pisalem wiele maili, dzwonilem i zero kontaktu...czyżby kolejna ZŁODZIEJSKA FIRMA z tego co tu piszecie to zaluje ze sie skusilem ktos mi kiedys mowil "kupujesz tanio kupujesz 2 razy"

jesli szanowny pan adminnius raczy sie skontaktowac lub chociaz odebrac telefon to proszę o zwrot tych smiesznych 13 złotych, jesli zostalem oszukany to dobrze ze tylko na 13zł a nie na 333 B)

mail z allegro:

"Oto wiadomość dołączona przez Sprzedającego:

Witam!

Gratuluje wygranej aukcji!

Z pewnością będzie to udana transakcja!

Jeżeli kupiłeś konto hostingowe, to informacje odnośnie finalizacji zamówienia znajdziesz na aukcji.

UWAGA! W związku z ogromnym zainteresowaniem urodzinowymi kontami hostingowymi. Wszystkie konta opłacone w dniu dzisiejszym będą zakładane między 12, a 1 w nocy.

Jeżeli kupiłeś inny przedmiot niż konto www, skontaktuję się z Tobą.

Pozdrawiam,

Adminnius"

instrukcji z aukcji nie zdarzylem przeczytrac bo chamy z allegro juz wywalili aukcję :/

instrukcji z aukcji nie zdarzylem przeczytrac bo chamy z allegro juz wywalili aukcję :/

Na Google masz bana czy co? Wpisz odpowiednie polecenie i dostaniesz stronę aukcji (ja znalazłem...)

Witam,

qba505, w aukcji było wyraźnie napisane co należy zrobić, zresztą napisałem Ci już na PW.

Troszeczkę, Cię poniosło biorca pod uwagę, to ze niecała dobę temu przelałeś pieniążki, a konta zgodnie z opisem w aukcji zakładane są miedzy 00:00 a 01:00 w nocy od zaksięgowania przelewu.

Odnośnie ostatnich problemów, to najwyraźniej jeden (lub 2) żartownisiów kupli u nas z 2 osobnych kont na Allegro konta i uruchomił na nich 2 identyczne i tak samo skonfigurowane skrypty, które miały na celu tylko i wyłącznie utrudniać prace serwera. Jednocześnie działały one w taki sposób, aby trudno było je wykryć. Pierwszy raz spotkaliśmy sie z takim czymś. Konta zostały zablokowane (wraz z 3 innymi, które mimo iż w mniejszym stopniu, ale obciążały zasoby serwera).

Promocja na Allegro zostanie wznowiona pod koniec przyszłego tygodnia - zostanie wystawione 35 kont.

Pozdrawiam,

Jor.pl

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności