Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tak fujara, codziennie będzie Ci przybywać po 1% wszystkich punktów, które masz otrzymać. Po 100 dniach będziesz miał wszystkie przyznane punkty.

Niestety w 101-szym dniu od momentu rejestracji poleconego już nie będziesz miał tych punktów. I co masz z takiego polecenia?

Eksperyment Discover.pl

tak fujara, codziennie będzie Ci przybywać po 1% wszystkich punktów, które masz otrzymać. Po 100 dniach będziesz miał wszystkie przyznane punkty.

i po 100 dniach już nie będzie naliczać pkt ?? nie chodzi o poleconych tylko o własne precle ??

domena TLD - 1zl/rok = 10500 punktow wliczajac bonusy za unikalne IP i rewrite

Chętnie kupie 500 sztuk w takiej cenie. TLD oczywiście. Dasz namiary? :P

home.pl - peelki za 90groszy netto (10szt)

przykro mi, nigdzie nie pisalem o ilosci 500szt. zart sie nie udal?

i po 100 dniach już nie będzie naliczać pkt ?? nie chodzi o poleconych tylko o własne precle ??

Tak to niestety wygląda. Punkt 3. w zakladce PP:

Jeżeli polecony się zarejestruje do 30 dni, Ty będziesz otrzymywać 10% jego dużych punktów przez 100 dni od momentu jego rejestracji.

Im później doda stronę, tym krócej trwa naliczanie punktów z PP, a i tak na końcu masz ZERO.

Eksperyment Discover.pl

Nie żaden żart tylko chciałem się dowiedzieć gdzie tak kupujesz. No to z tych 10 domen masz maks 65 tyś pkt po 100 dniach. Czyli większe ilości pkt powinny być droższe. Zresztą za rok cena zdecydowanie pójdzie w górę.

Ew. regionalki 2,24 + vat - 2500 pkt + bonusy.

(L)

yeden zajmij sie tworzeniem precelkow a nie marudzisz ze niebedziesz mial gratisowych punktow z pp. i tak ostatecznie najtrudniejsze bedzie zdobycie malych punktow. bo kilka domen to prawie kazdy ma wiec duze punkty sie nazbiera

Nie podoba się to nie czytaj. Tylko nie pisz pierdół, że nazbierasz duże punkty z PP.

A to co ja piszę to lobbing i wywieranie nacisku na Jeża. :)

Duży plus dla systemu. Moje precelki się naprawiły, więc niewidzialna ręka systemu czuwa. I tak trzymać. Przybyło też podejrzanie sporo dużych punktów. To nie będzie potraktowane jako próba przekupstwa. :P Chyba trzeba trzymac się z daleka od przyciskow diagnostyki i odświeżania, po to własnie po uzyciu tychże zaczęły sie moje kłopoty.

Pytanie do Jeża. Czy przewidziana jest nagroda za wierność, czyli przetrzymanie precelka powyżej roku. Starsze linki = cenniejsze linki. Zakladając oczywiście, ze nie będzie bana.

Eksperyment Discover.pl

Pytanie do Jeża. Czy przewidziana jest nagroda za wierność, czyli przetrzymanie precelka powyżej roku. Starsze linki = cenniejsze linki. Zakladając oczywiście, ze nie będzie bana.

jest to bardzo dobry pomysł, nawet nie trzeba go argumentować :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności