Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Jeżu,

to samo pisałeś ostatnio,

a ja oczywiście od tego zaczynam diagnozę i szukanie przyczyny,

(więc sprawdzam uprawnienia, reinstaluje, itd).

Jest jeszcze jedna rzecz na którą zwróciłem uwagę,

nawet gdy usunę zaplecze (oczywiście wraz z plikami na serwerze) i zainstaluje je ponownie,

wersja przy tej domenie wciąż jest 34, a przy wszystkich pozostałych jest 36.

Poniżej przedstawiam log robota:

----------2011-01-07 21:47:53----------
[ Silnik ] SeoDopalacz Bot 2.1c... Start [ OK ]
[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Stronie Zaplecza... OK [ OK ]
[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Użytkowniku... OK [ OK ]
[ Mod ] Moduł cURL... Start [ OK ]
[ Mod ] Moduł Proxy... Start [ OK ]
[ Silnik ] Adres: www.top-lazienki.pl OK [ OK ]
[ Silnik ] IP: 85.232.238.213 [ OK ]
[ Silnik ] Adres: https://www.top-lazienki.pl/stopka/74463459b428cb7d8746bc795037870c.txt - Sprawdzanie... [ OK ]
[ Silnik ] Nie znaleziono lub brak dostępu do pliku-paczki I z linkami ! [ BŁĄD ]
[ Silnik ] Adres: https://www.top-lazienki.pl/stopka/87ec3a53d4fc02e6db232b61183c4537.txt - Sprawdzanie... [ OK ]
[ Silnik ] Nie znaleziono lub brak dostępu do pliku-paczki II z linkami ! [ BŁĄD ]

Po raz kolejny proszę Cię o pomoc w tej sprawie,

jest to dla mnie niezwykle ważne gdyż ta domena zaplecza generuje większość małych punktów w moim koncie.

Pozdrawiam,

SK

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Drogi Jeżu:)

Zarejstrowalem sie niedawno na seodopalaczu, narazie dodałem 2 precle i problem jest tego typu, ze sa aktywne, ale nie pobraly do tej pory szablonu. Widze ze sa pliki z artyklami w katalogu rownoczesnie. Jak je odswieżam to caly czas jest komunikat brak szablonu.

Druga sprawa, ze juz mi pare pkt duzych uroslo, dodalem linki i nie przydziela do nich pkt.

moj login w systemie to sokal6

Pozdrawiam

Witam serdecznie: Może mi ktoś powiedzieć ile czasu i orientacyjnie ile domen będę musiał dodać do systemu, żeby móc w miarę efektywnie pozycjonować 4 strony internetowe ( po 5 fraz) ?

Wiem że może to się wydawać dziwne i zarazem banalne pytanie, jednak szukam nowych technik i sposobów na pozycjonowanie i sam nie jestem w stanie sobie na to pytanie odpowiedzieć :rolleyes:

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

• 2 tygodnie później...

Administracjo szanowna, możecie włączyć przydzielanie pkt do linków? Linki dodane, przyrost po 10/dzien i stoi tak od 2 tygodni. Kolejny raz już się to pozwieszało.

Konto: zacha

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Witam!

Wczoraj założyłem konto na Seodopalaczu, na początek dodałem domenę i jedno zaplecze, wszystko poszło bez problemu.

Pytanie:

Czy na zapleczu mogę mieć również inne swl ?

I jeszcze jedno - w panelu za zaplecze dostałem x małych pkt-ów a w topie strony jest ze mam 0 pkt

Poza tym za co mam cięcie dużych pkt? Za brak małych pkt które mam? Może system podlicza z opóźnieniem?

Bardzo proszę o odpowiedź.

Jestem jeszcze świeży, więc jeżeli te pytania są dziwne to proszę wyrozumiałość.

Pozdrawiam!

Witaj na pokładzie,

Tak, możesz mieć podpięte inne SWL, ale wtedy jakość Twojego zaplecza będzie niższa. Odnośnie przeliczania punktów, niektóre punkty (np. rekurencyjne licznie PP dla dużych pkt, etc.) przeliczają się po przelogowaniu.

Cięcia dużych punktów dotyczą sytuacji, gdy masz b. mało małych, a dużo dużych, więc wypychanie podstron z Twoimi linkami za duże punkty, nie miałoby i tak sensu; w manualu masz to bardzo dokładnie wytłumaczone.

Pozdrawiam, J.

I ja dziś poprawiłem błędy na zapleczu. Niestety zauważyłem, że większość wpisów, które linkuje zaplecze po prostu nie istnieje i cała moc idzie w gwizdek. Pal sześć jeśli jest to 301 na stronę główną precla. Przy moim sprawdzaniu wpisów wyszło, że mnóstwo domen po prostu już nie istnieje.

Rozumiem, że nie starczyłoby mocy przerobowej aby sprawdzać na bieżąco istnienie wszystkich wpisów, ale czy nie da się sprawdzac chociażby czy domeny precla istnieją, a jeśli nie to wszystkie wpisy userów, które były na danym preclu wypychać automatycznie na inne?

Dziękuję za odpowiedź.

No to rzutem na taśmę następne pytanie:

czy na początku nie lepiej najpierw dodać zaplecze, zeby gdy dodamy precle od razu dodstać duze pnkty bez cięć? Czy to nie ma znaczenia i system na bieżąco reaguje na dodawanie zaplecza?

A w ogóle to system rewelacja.

P.S.

Pytanie dotyczące Seopartnera zadam w odpowiednim wątku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności