Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego nie ma żadnego odświeżacza przy stronach w "Zaplecze" ? Dodałem stronkę i już 3 dzień 0 punktów a niby wszystko ok.

I jeszcze zapytam bo dalej cały seodopalacz nie jest jeszcze jasny w 100%, artykuły dodajemy ale z kodem html i linkami w treści czy goły tekst i system jakoś sam to pobiera?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
System tworzyliśmy opierając się o założenie tworzenia tematycznych, wartościowych dla Internauty stron. Jeżeli Internauta trafi na artykuł tematyczny (nawet jeśli jest to kompilacja-miks kilku artykułów), uzyska treść w pewnym stopniu odpowiadającą jego oczekiwaniom.

Jeżu, stworzyłeś system spamowy na niespotykaną dotąd skalę. Proszę powiedz, że się mylę.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

jeżu liczę że mi odpowiesz,

co oznacza wg. Ciebie słowo "Wyłączność" bo z tego co się zapoznałem to ustalenie w SeoDopalaczu wyłączności arta na 200 da nam to że nikt nie będzie korzystał z niego puki mój link nie wyświetli się z tym artem 200 razy.

Jednak z Ciekawości sprawdziłem i zobaczyłem że na moim presellu wyświetla się art który dodałem i jest tam link którego ja nie dodawałem, czyli wyłączność arta dla mnie nic nie dała bo i tak ktoś sobie z niego korzysta.

Edit: i jak jest z moderacją, ja dodałem arta w kategorii Sport i Turystyka (czy jakoś tak) a link to Kodeki

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

artykul na wylacznosc wyswietla sie tylko na twoich preclach dopiero po okreslionej liczbie pobran zaczyna sie wyswietlac na preclach innych - nie chodzi o wyswietlanie twojego linku tylko na tych artykulach...

czyli jak dla mnie to kiepsko wróży

Wg. mnie system powinien dobierać treść artykułu tak aby tam znajdowało się słowo kluczowe z naszego linka lub blisko powiązane

ok, kilka pytań:

1- jak się ma stosunek ilości preseli do zaplecza?, czy są od siebie zależne, czy jak mam 20 preselli to msuze mieś okresloną liczbę zaplecza aby wszystko funkcjonowało?

2- jak sie ma sparwa z zatwierdzaniem linków, mam pkt, dodaje linki, arty, ale keidy przydzielane sa linki?

3 -czy w artykułach wstawiamy linki w kod, z html, czy system sam wyszukiwaje słowa i podlinkowuje je?

edit-----

jeszce coś , podczas dodawania linków anchor dajemy jeden na 1 domenę?, w przypadku większej ilosci anchorów dodajemy domene kilka razy czy wszystko pod 1 domeną, ale anchory w osobnych wierszach ?

czyli jak dla mnie to kiepsko wróży

Wg. mnie system powinien dobierać treść artykułu tak aby tam znajdowało się słowo kluczowe z naszego linka lub blisko powiązane

Teoretycznie artykuly z linkami sa powiazane ale kategorie sa tak ogolne ze w kategorie biznes czy zdrowie mozna prawie wszystko wrzucic chyba...

ok, kilka pytań:

1- jak się ma stosunek ilości preseli do zaplecza?, czy są od siebie zależne, czy jak mam 20 preselli to msuze mieś okresloną liczbę zaplecza aby wszystko funkcjonowało?

2- jak sie ma sparwa z zatwierdzaniem linków, mam pkt, dodaje linki, arty, ale keidy przydzielane sa linki?

3 -czy w artykułach wstawiamy linki w kod, z html, czy system sam wyszukiwaje słowa i podlinkowuje je?

edit-----

jeszce coś , podczas dodawania linków anchor dajemy jeden na 1 domenę?, w przypadku większej ilosci anchorów dodajemy domene kilka razy czy wszystko pod 1 domeną, ale anchory w osobnych wierszach ?

sorry ale czytales manual ? albo ten caly temat od poczatku ? :/ ile razy mozna to samo walkowac :/ ale to chyba norma na forach :/

ilość dużych punktów do małych najlepiej jak będzie 1:1, ale im więcej zaplecza z twojej strony tym bardziej dopalane są twoje wpisy w precelach

w nocy ok. 24 (raz na dobę) pamiętaj że trzeba ustalić max i przyrost dla linków aby pojawiały się nowe linki do Ciebie

samą treść bez html

gdy dodajesz link zaznacz opcję Kilka Anchorów wtedy wpisz w pole anchor kilka swoich anchorów oddzielając je enterem

top10google czytałem manulala, i ten wątek , ale podczas przypływu informacji pojawiło się kilka znaków zapytań które rozwiał Stwor za co wielkie d, dzięki, teraz ma to ręce i nogi, ostatnie pytanie na które nie ma odpowiedzi ale ciągle szukam to czemu punkty pojawiają sie i znikaja?

i Małe i duze, ogółme w nocy zaczęłem dodawac str, doatłem juz pkt za te kilka, rano dodałem reszte, i miałem pkt za te wczoraj plus dziaj, potem znikneły, i dostałem równą paczke pkt za te co mi się należy codziennie, a teraz znowu zniknęły i małe i duze, nie wiemc zy to normalne wiec pytam ;]

Na szybko: najprawdopodobniej w momencie przeliczenia punktów (to teraz następuje częściej) któreś z Twoich stron były nieaktywne, a w momencie kolejnego przeliczenia były znów aktywne. Z tego co widzę, na Twoim koncie jest pełna pula punktów. Jeżeli problem będzie się powtarzać, śmiało dzwoń/pisz do systemu na Skype, na forum, lub kontaktuj się z nami telefonicznie.

Pozostałe odpowiedzi wieczorem.

Re: down, fakt, przeliczenie punktów i nadpisanie pliku graficznego jest dokonywane w momencie zalogowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności