Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

heh cyrk ... pomogło ;], ok po sprawie chyba, zdziwiło mnie ze od rana siedze i odszukuje doemny podłaczam itd, a punkty mi maleją zamiast rosnąć ;]

dzięki fujara

Chciałbym zasugerować pewną sytuacje.

Przytoczę wypowiedz pewnego pana z kanłu irc #seo z dnia 21 lipca 2008 roku.

<szook> szookspamport

<szook> ale jedno jest ok :D

<szook> mowia ze ja na to spam mowie

<szook> a jak czytam to w jezosystemie tak sie kategoria stron nazywa B)

<szook> spam, cos tam itp itd

Można wnioskować, że szczególnie po tym pogrubionym zdaniu, że szook zarejestrował się w systemie seodopalacz.pl, ponieważ nie ma wg. mnie innej możliwości przeglądania kategorii strony w tym systemie bez rejestracji.

Rejestrując się zaakceptował regulamin tejże strony.

5. Użytkownik zobowiązuje się, że nie będzie w trakcie trwania umowy oraz po jej zakończeniu:

....

- Publikował adresów ani linków do stron uczestniczących w Systemie Presell Page, w jakiejkolwiek formie, w szczególności na forach internetowych, w listach, mapach stron, za wyłączeniem publikacji za pośrednictwem skryptu "Zaplecze" Systemu celem podlinkowania własnych wpisów za pośrednictwem Systemu

..

13. Jeżeli Użytkownik dokona: włamania na serwer, kradzieży/publikacji kodu poza publicznie udostępnionymi skryptami, odpytań do centali systemu poza udostępnionym oskryptowaniem (w szczególności ataku ddos), publikacji listy stron uczestniczących w systemie poza skryptem "Zaplecze" (bezpośrednio lub poprzez upublicznienie zapytania do wyszukiwarki), zgłoszenia wyszukiwarce strony uczestniczącej w systemie jako spam (tzw. spam report), zobowiązuje się dokonać wpłaty w wysokości 10.000 zł na konto Organizacji Pożytku Publicznego "Stowarzyszenia SOS Wioski Dziecięce w Polsce", KRS 0000056901, ul. Puławska 232, 02-670 Warszawa, nr konta: 32 1060 0076 0000 3310 0008 5600, w terminie 7 dni od zaistnienia zdarzenia, lub w wypadku niedotrzymania zobowiązania poddać się natychmiastowej egzekucji komorniczej, celem pobrania należności.

Wnioskuję, że publikując tutaj [xxxxx]x adresy złamał regulamin (co do jakości i regulaminu nie będę sie wypowiadał).

Czekam na reakcję właściciela systemu.

Jeżeli się mylę proszę o poprawienie mnie. Może być to oczywiście głupie myślenie.

Pozdrawiam (są to tylko moje przemyślenia i wnioski).

(L)

oczywiście że nie jestem - nie zaprzaczam. Jednak czy chcecie dodawac domeny by je tracić - wasze przemyślenia.

Ja poprostu spędze kilka godzin więcej nad skryptem. Mnie to nic nie kosztuje.

Dla mnie to jest pasją, sam kiedys mocno interesowałem się wyszukiwarkami nie seo. Więc jakby pisanie dla mnie wszelkich botów to banał.

Nie chodzi mi o banowanie Waszych domen, tylko o zastanowienie się czego używacie - i czy wy z tego macie kase, czy osoby które Wam kit wciskają.

Mi to naprawde lata jaki skrypt napisze. Może Wam Car doradzi jakiego systemu używać - czesc ludzi musi się obudzić, zanim zacznie obrazac - może zauwazy prawdziwych szkodników.

Ile jeszcze banow ma poleciec z waszych IP sasiadujacych z samoopalaczem byscie zrozumieli - ze czasem warto sie wysilic.

Dla mnie to nie koszt, to wasz koszt. Przemyslcie - jakbyscie rewelacji uzywali bym nie tykal.

Dla mnie to nie koszt, to wasz koszt. Przemyslcie - jakbyscie rewelacji uzywali bym nie tykal.

Szooku, to napisz jakiego systemu byś nie ruszał. Lepsze teksty? Dobrane tematycznie do anchorów? Co jeszcze? Bo zawsze to będą strony robione pod pozycjonowanie. Napisz tu albo na PW.

Eksperyment Discover.pl

Zupełnie z boku , wygląda to na robienie szumu w okół własnej osoby. Nie trzeba być geniuszem żeby wyłapywać adresy stron z tego systemu. W motywy hobbystyczne to już chyba rzadko kto wierzy....

To masz pecha, bo już go tu nie będzie.

pecha to będą miały moje domeny jak polecą z G dzięki temu że są w tym SWL'u ;)

a On wróci, nie w takiej postaci to innej ;)

edit:

EOT

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności