Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Czas na merytoryczne wypowiedzi.

Testuje system od jakiegoś czasu (no, może "testuje" to za dużo powiedziane) i mam kilka uwag:

1. Większość tekstów nadaje się niestety tylko do wywalenia.

2. Lepiej kazać userom pisać krótsze teksty >400 znaków bez dzielenia na puzle, które robi z tekstów bełkot.

3. Tematyczne przyporządkowanie linków do tekstów jest do poprawienia.

4. Dodałem dwie strony, ładnie żarło i zdechło. Są błędy i praktycznie strony nie dają sie na powrót aktywować. Wygląda na to, ze trzeba je zainstalować od nowa co wiąże się z utratą wszystkich punktów - dla mnie to błąd.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem jak ze skutecznością systemu, ale interfejs użytkownika jest tragiczny! Widzę to dziś pierwszy raz i nie mam pojęcia co mam kliknąć, co dodać, nie wiadomo co oznaczają poszczególne nazwy :| Mam przebrnąć przez całą pomoc żeby zorientować się jak dodać linki/zaplecze? Bez przesady, powinny być wskazówki, podpowiedzi jakieś w tym systemie...

to nie jest system dla laików więc nie ośmieszaj się takimi tekstami - chyba że jest to pierwszy system jakiego używasz a na dodatek nie wiesz co chcesz zrobić !!!

Dziękuję za pierwsze merytoryczne wypowiedzi, w szczególności o szczerą krytykę ze strony Testerów.

Odnośnie jakości artykułów, oczywiście się z Wami zgadzam. Na dziś, tematyczność artykułów pozostawia bardzo wiele do życzenia. Wiemy że tematyczność podstrony definiują linki do niej prowadzące (co jest dla nas plusem) oraz artykuły (wymagają solidnej administracji bazą). Jak pisałem, im więcej artykułów w bazie, tym lepsze jakościowo teksty. To jest element systemu, który będzie się rozwijał z czasem.

Wszystkie obliczenia związane ze zmianą punktów, wykonywane są w odstępach dobowych.

Podział kategorii jest maksymalnie uproszczony, wkrótce powstaną podkategorie.

Mogę przejściowo występować problemy z aktywacją zaplecz i preselli. W takiej sytuacji proszę kontaktować się z nami na Skype głosowo lub telefonicznie.

Jeżeli chodzi o skuteczność, ja sam (jako właściciel!) podchodzę do niej z rezerwą, jak do każdego nowego narzędzia. Na pewno SeoDopalacz nie daje efektów szybkich, jest wolniejszy niż systemy stałe, ale daje znaczną stabilność pozycji. Dla szybkich efektów, mamy inne narzędzia (choćby klasyczne systemy rotacyjne).

Przykłady działania:

tutaj - Arteria, w szczycie popularności #4 miejsce (przy użyciu pozostałych systemów doszło do ok. #20)

tutaj - Excluseo, #1 miejsce, 1500 pkt przyłożone 2 miesiące temu + link z forum i strony konkursowej

Przy frazach niszowych, możliwe jest zajęcie #1 stroną pozycjonowaną i #2-99 wpisami w presellach

Proszę podchodzić z rezerwą do systemu i nie nastawiać się na szybki efekt. Przy porównywaniu skuteczności po prostu porównać z innymi systemami koszt pozyskania punkta (o ile mi wiadomo, domena regionalna kosztuje 77 groszy).

Usunąć konto można kontaktując się z nami.

Token zawiera 3 litery, nie wpisuj tych bladych.

Pozdrawiam, J.

P.S. Teraz przepraszam na 15 minut, za dużo stresu, idziemy na lody. !!!

No i pierwszy błąd i prośba o pomoc:

[ Silnik ] SeoDopalacz Bot 2.1a... Start [ OK ]

[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Presellu... OK [ OK ]

[ Mod ] Moduł cURL... Start [ OK ]

[ Mod ] Moduł Proxy... Start [ OK ]

[ Silnik ] Adres: xxx.xxxx.pl OK [ OK ]

[ Silnik ] Presell zwrócił nagłówek różny od 200! (500: Internal Server Error) [ BŁĄD ]

Oczywiście subdomena starsza, pliki wrzucone, CHMOD'y nadane. O co chodzi?

Tak, planujemy postawienie systemu w wersji angielskiej, jest to jednak nieco odleglejsza przyszłość.

Ja mam tylko pytanie za co się dostaje punkty? !!! Głupie pytanie prawda? ...ale dodałem precla, dodałem strony a punktów zero? :D

Niestety, punktacja jest po prostu skomplikowana, zapoznaj się proszę z manualem, pkt. 4:

https://www.seodopalacz.pl/manual.html#4

Punktacja była mocno przemyślana. Nie jest to, jak widzisz, system dla początkujących, ale daje też inne możliwości.

bananowski - śmiało pisz do nas na Skype, poprowadzimy za rękę co i jak robić, teraz nie wiem w ogóle o jakim koncie mówimy.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności