Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego na moim zapleczy wyświetlają się linki:

Bilety lotnicze | Bilety lotnicze | Bilety lotnicze | Bilety lotnicze | Nutria, wystepowanie

pierwszy ma 404, drugi ok, 2 kolejne to ten sam link, nutrie ok

Jaki jest sens wyświetlania kilku linków z tym samym anchorem? :/

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

dużo jest też takich gdzie pisze "Blad: Brak szablonu" - dlaczego takie strony są juz podpięte jeżeli nie przeszły w pełni aktywacji?

przeszły aktywację, wysypały się później np po aktualizacji skryptu.

Chyba nie do końca... mi bez problemu aktywowało dwa Precle, na których od początku jest "Brak Szablonu". Na jednym po kilku dniach pojawił się precel, ale na drugim ciągle jest ten błąd a mimo tego dostaje punkty. I przy okazji, ten błąd jest dosyć denerwujący. I ewidentnie jest po stronie Seodopalacza. Instaluje skrypt na tym samym hostingu na różnych domenach i raz Precel działa a innym razem Brak Szablonu.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Witam.

Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego na moim zapleczy wyświetlają się linki:

Jaki jest sens wyświetlania kilku linków z tym samym anchorem? :/

Akurat prowadzą one do innego miejsca wiec to ma sens.

Ale dużo większym problemem jest błąd polegający na tym że linki prowadzą tam gdzie nie mają prowadzić.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

@elpav - z podanego wątku nie wypływają jasne wnioski.

Anchory jaki mi się wyswietlaly (Bilety lotnicze) były 4 z 5 łącznie, z czego 2 były linkiem do tej samem strony(!). Albo w systemie jest bug związany z przydzielaniem linków na zaplecza, który wypadałoby poprawić, albo system posiada tak mało linków.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

dajcie czas administracji, ponieważ jest to inny system, a nie kolejny powielony system rotacyjny

wszystko co nowe wymaga czasu na poprawki,

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

mmarek - google jest dla ludzi, jeśli ktoś ma stronę hobbystyczną o rybkach i linkuje do innych stron o rybkach, to zwykle daje takie same anchory, bo po prostu gó**o o tym wie. Dla mnie naturalne jest to, że takie linki mają moc. Potwierdza to test nimka.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

dajcie czas administracji, ponieważ jest to inny system, a nie kolejny powielony system rotacyjny

wszystko co nowe wymaga czasu na poprawki,

100% racji

a w tzw miedzyczasie i oczekiwaniu na Open Source Site Generator pokombinujcie z telewizornią :)

https://forum.seo.info.pl/index.php?topic=127.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności