Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja chyba podziękuję, bo jak zobaczyłem link do mnie w treści artykułu rodem z generatora słów losowych zamiast w tematycznym artykule to pierwszym odruchem było wejście do panelu z zamiarem wywalenia linku.

Wstrzymałem się, sprawdziłem, na moich stronach w zapleczu linkuję pod danym anchorem do artykułu w którym pojawia się czasem nawet tenże anchor, jednak za taką usługę dziękuję... Chyba wolę ręcznie dodać mniej ale solidnie niż się narażać.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zalogowałem, pooglądałem :rolleyes: . Na mniej oblegane hasła te spamiki stanowią spokojnie z 50% wyników. Namierzenie tego generowanego badziewia jest śmiesznie proste. Dobrze się indeksuje ale też rzuca się w oczy i aż prosi o wysłanie spam raportu.

Na forum doplacza nikt nie odpowiada, więc zapytam tu.

[ Silnik ] Analizowanie Plików... Paczka I #1 - Błędna [ BŁĄD ]

Chciałem sobię zaktualizowac małe punkty, bo sami to robicie bardzo rzadko. Jak widać powyżej nie mogę aktywować strony. Prawa dostępu 777.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Chyba "coś" się dzieje - https://www.seodopalacz.pl/statystyki.html

Użytkowników aktywnych coraz mniej...

jesli aktywni to ci co sie logowali w ciagu ostatniego dnia to, wnioski pewnie sa proste :) kazdy wlozyl jakas czesc zaplecza i czeka na efekty

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

interesuje mnie jedna kwestia, iż chyba się myle, ale myślałem że suma zaplecza musi być równa 50% sumy podpiętych preselli, bo u mnie mam w tym stosunku ponad 50% a dalej mam stopień, niekorzystny,

bardziej irytująca kwestia, to iż aby wszystkie wpisy były zaindexowane etc. ten stosunek zaplecza musi być zachowany ( takie minimum), ale nie rozumiem, czemu moje zaplecze w ok 50% linkuje preselle które nie zawierają żadnych moich wpisów,?

Skoro moje zaplecze w pewnej, nawet dość dużej części, linkuje cudze wpisy, nawet na moim zapleczu moje anchory, niektóre prowadzą do preselli o zawartości sprzecznej z anchorem, więc czy kogoś zaplecze linkuje moje wpisy?

Już przestałem czytać posty w tym temacie, bo mam na to za mało czasu - więc od razu powiem, że nie wiem co było wcześniej. Ale napiszę co mnie boli w tym systemie.

Napisałem kilka fajnych artów (piszę sobie je w wordzie, a potem wklejam). Zwykle artykuły wychodzą mi w granicach 1100 - 2500 znaków. I ni jak nie mogę ich do seodopalacza dorzucić, bo jest w nim głupie ograniczenie 600 znaków. Po co takie schody Jeżu robisz, czy dłuższy artykuł jest mniej wartościowy (wydaje mi się, że jest wręcz odwrotnie).

Ja mam taką prośbę, by przesunąć ten maksymalny limit do 2500 - będzie więcej treści, a co za tym idzie - więcej słów kluczowych. Jak dotąd dodałem 1 art, który musiałem do maksa skrócić i w pewnych miejscach mam wrażenie, że stracił on swą koncepcję.

Sam system zapowiada się rewelacyjnie, wręcz zbyt rewelacyjnie i boję się, że szanowny pan G wcześniej czy później weźmie się za porządki. Z drugiej jednak strony, aby być TOP trzeba w nim być, bo inaczej trudno będzie sobie z konkurencją poradzić.

Napisałem kilka fajnych artów (piszę sobie je w wordzie, a potem wklejam).
No właśnie. I w moich preclach widze coraz to więcej tego typu śmieci:

#8222;

#8221;

#8211;

#8212;

itp

Proponuje aby nie wklejać tekstów wprost z worda dopóki Jeż nie dorobi małego skryptu filtrującego tego wszystkiego co zostaje wklejone wprost do formularza.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności