Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Tego typu śmieci zostają, gdy tekst leci bezpośrednio z Worda 2007. Rozwiązanie jest proste - tekst z Worda kopiujemy do notatnika i z notatnika dopiero wklejam do seodopalacza.

"#8222;

#8221;

#8211;

#8212;

"

Jeśli mimo wszystko gdzieś będzie taki znaczek to usuwam go ręcznie w formularzu, zanim go wyślę.

Teraz czekam co powie Jeż w sprawie długości artykułów (mam nadzieję, że jeszcze zagląda na forum)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilka uwag

- od kilku dni cos slimaczy sie przyznawanie linkow - mam ustawione na ok. 15 linkow na dzien; wczoraj dostalem 5 moze, a dzisiaj jest 0

- nie dziala statystyka punktow - po wylogowaniau i zalogowaniu jest ok , ale jak wroce za kilka godzin do komp. to znowu 0

- linki sa kiepsko wstawiane w artykul - rzadko sie zdarza aby zdanie z linkiem mialo jakis sens...ale to chyba poki co najmniej istotne

• 2 tygodnie później...

ale to wina tez gugla gdyz ja na swoje frazy nie widze stron seodopalacza ale w TOP 30 kilkanascie katalogów, precli, ML - stron typowego zaplecza - czesto na 30 stron - ponad polowa to typowe zaplecze

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności