Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O w morde ale ten system jest mocny, wystarczylo 140pkt to jest 28 linkow i na dosyc latwa fraze 1 miejsce osiagniete, nigdzie nie linkowalem z takim anchorem, wiec to zasluga seodopalacza. Martwia troche preselle wyskakujace na pierwszej stronie, Jeżu chyba musisz zmienic stosunek linkowania artykulow i bezposrednio strony docelowej na rzecz tej drugiej, bo jak tak dalej pojdzie to sie zaczna bany.

bo jak tak dalej pojdzie to sie zaczna bany

Dlatego szybko się wycofałem poczekam, popatrzę co z wami będzie to ma być zaplecze a nie wbijać się w TOP10 chociaż mądry zrobi z tego pożytek

Przy takich akcjach to popieram Szooka bo to jest psucie wyników masz spam ja też mam staraj się trzymać go z daleka, wiem że nie wiedziałeś że tak wchodzi pięknie na niszówki , ale pozycjonujmy a nie róbmy burdel w wynikach

ale pozycjonujmy a nie róbmy burdel w wynikach

Ale zauwaz ze google samo sobie troche strzelilo samoboja ostatnimi filtrami, wartosciowe strony polecialy a nierzadko na gore wynikow wskoczyly strony bezwartosciowe i spam. Z drugiej jednak strony pozycjonujac niszowki seodopalaczem windujemy spam na sama gore wynikow, dlatego jak najszybciej wlasciciel tego systemu powinien zmniejszyc dopalenie artykulow tzw. malymi punktami, moze bedzie troche mniej skuteczny ale napewno bardziej bezpieczny. JEŻU gdzie zaginales? Moglbys sie jakos ustosunkowac do tego "wyplywajacego" spamu i czy zamierzacie cos z tym zrobic?

wiem że nie wiedziałeś że tak wchodzi pięknie na niszówki

I tak jak napisałem, nie mam pretensji a z twoją wypowiedzią się zgadzam, im bardziej gówna będą w przodzie tym bardziej oni nas będą męczyć i niewinne strony czasami dostaną. Spamować też trzeba umieć, nie powiem też dawałem kiedyś d...y. Podstawa spamu nie wychylać się chyba że dobry tematyczny

Nie zdarzyło mi się, każda moja subdomena została przyjęta. To jakieś specyficzne subdomenki? Nie ma tam nazw, które są zakazane? Może dns, jeśli są świeże?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Witajcie po przerwie,

Komunikat "taki adres nie istnieje" wyskakuje, gdy gethostbyname() nie zwraca niczego - dzieje się tak wtedy, gdy do serwera SeoDopalacza nie doszła propagacja DNS-ów (najczęściej gdy stworzyłeś nową subdomenę, lub podpiąłeś pod swój serwer nową domenę).

Propagacja DNS-ów jest bardzo, uhm, charakterystyczna dla SWL-i, bo mamy do czynienia z bardzo wieloma połączeniami między stroną-satelitą, a stroną-matką. Skutkiem tego niekiedy trwa to 2 minuty, niekiedy 72 godziny. Po odświeżeniu DNS-ów, wszystko powinno grać.

Dłuższą wypowiedź właśnie przygotowuję. :rolleyes:

Pozdrawiam, J.

Hmmm, subdomeny zostały założone już z miesiąc temu i miają już po 4k situ. Od tego czasu nigdzie ich nie przenosiłem. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, po prostu każda domena główna jest przyjmowana bez zarzutu a każda subdomena odrzucana z takim właśnie komunikatem.

piotrostr: ze spokojem, niedziela rano jest. Support poczeka, trzeba najpierw z knajpy wrócić i się wyspać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności