Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedna mała uwaga !!! Dodałem domenę z zainstalowanym skryptem Presell. Na końcu taki bład wystapił:

[ Silnik ] Presell zwrócił nagłówek różny od 200! (301: Moved Permanently) [ BŁĄD ]

i czerwony tekst: To nie jest poprawny Presell! Nie może być aktywowany.

A mimo tego przy adresie Precla status jest OK. Czyli instalacja jednak przebiegła prawidłowo?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Do aktywowania precli polecam wejscie na nie zamiast klikania w panelu, ( oczywiście pierw należy podać ich adresy ). Kilka F5 na preclu czesto rozwiazuje problemy.

Pod żadnym pozorem nie usuwajcie zawartości katalogu precell w wypadku ręcznej aktualizacji. Bedzie to powodowalo konieczność usuniecia precla z panelu i naliczanie punktów od zera.

@Iguana - Nie należy przejmować się też błedami w diagnostyce, jeżeli precel wyświetla się prawidłowo.

Przykładowy tekst:

"Jednak noclegi Zakopane to, bielizna stanowi silny środek pobudzający, szczególnie odpowiednio zaprojektowana bielizna erotyczna. Nie trzeba od razu sięgać po delikatne stringi czy stanik stanowiący jedynie"

hmmm... niezbyt sensowne.

Pytanie: na home.pl jak uruchomic modrewrite ? Nie lapie z automatu niestety.

Ja już odświeżam precla dwudziesty raz i nadal nie mam szablonu :D

Wywaliłio mi też coś takiego:

[ Silnik ] Znaleziono niedozwolony element "nofollow" w linku zewnętrznym ! [ ok ]
[ Silnik ] Mod_Rewrite Nie jest aktywny. [ ok ]

Pierwszego wogóle nie rozumiem - to Wy wysyłacie takie linki do mnie :D

mod_rewrite działa napewno :D

Jeśli tylko system się sprawdzi i zrobicie wersję anglojęzyczną to możecie liczyć na setki domen i subdomen - ale błagam zróbcie to profesjonalnie - tzn sprawdzanie czy wszystko jest naprawdę anglojęzyczne - najlepiej ze sprawdzaniem skąd pochodzi IP !!!

nie testowałem tego, bo nie mam teraz specjalnie czasu a wydaje się to z opisów tu na forum nieco skomplikowane. Zobaczyłem natomiast stronę demo, np. https://demo.seodopalacz.pl/4,Pozycjonowanie-stron/. Jeśli to tak ma wyglądać to trzeba cholernie uważać i nie instalować tego w domenach, na których choć trochę nam zależy. Po ostatnich wydarzeniach wiem, że takie coś z miejsca dostaje bana ("szpiedzy G." już pewnie ten projekt obserwują).

A samemu systemowi na pewno się przyglądnę :) W każdym razie fajnie, że jest coś nowego!

Co do reklam.

Proponowałbym, aby była możliwość wstawienia więcej niż jednej reklamy.

Wrzucamy np. 5 różnych reklam i system losuje, którą wstawić na precla.

Moze odrazu 50-ciu? Bez przesady mysle, ze gora 2.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

miksowane teksty faktycznie wyglądają tak sobie - delikatnie pisząc !!!

co do "system zrobiony dla doświadczonych" - ktos coś takiego napisał jako odpowiedź na zarzut, że nawigacja w nim jest skomplikowana :D - to może panel wywalić i dać dotęp do bazy każdy sobie zawodowiec poustawia wszystko z poziomu phpMyAdmina :D

ogólnie pierwsze wrażenie jest zniechęcające, ale tu o wrazenia nie chodzi po wejściu, a o efekty, więc poczekamy :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Iguana - cytujesz opcję diagnostyki, która jest bardziej przeznaczona dla administracji. Crc32 może zwracać błąd, jest to (jeszcze) naturalne. Natomiast ważne jest, aby katalog presell miał prawa 777, wtedy możliwe jest zapisywanie wewnątrz plików i pobieranie treści. Prawa 644 pliku konfiguracyjnego jest automatycznie ustawiane po zapisaniu pliku, przez większość hostingów.

Qiker - przedzwoń na Skype, pomożemy Ci zlikwidować problem.

Kob22 - większa ilość reklam nie stanowi problemu. Jak tylko ogarniemy napływ nowych Użytkowników, będziemy wprowadzać dalsze usprawnienia, przy czym rozsądnie większa (ok. 5) ilość reklam jest bardzo dobrym pomysłem.

Patro - dobrze że padło pytanie o zarobki.

Administracja na dziś dość dużo zainwestowała, ale uczciwie mówię, że w przyszłości będziemy zarabiać poprzez doprodukowanie punktów do 10% (obecnie mamy 0%), w zamian za pomysł, realizację i kawał pracy którą wykonaliśmy, wykonujemy i będziemy wykonywać oraz potencjalny zawał serca całej załogi. Zaznaczam, że ten system (jako jedyny na rynku) nie bazuje na "wspólnym worku", tylko produkuje podstrony - oznacza to, że jeżeli punktów będzie znośnie więcej, to nie będzie to miało negatywnego wpływu na inne pozycje - nie będzie zauważalnej inflacji. Mamy także możliwość wprowadzenia dodatkowych usług płatnych (np. monitoringu, choć niekoniecznie związanych stricte z systemem - wkrótce kolejne projekty), ponad bieżący "pakiet", który zawsze pozostanie bezpłatny. Moim skromnym zdaniem takie postawienie sprawy jest uczciwe względem Użytkowników. Traktujemy siebie nawzajem poważnie, nie kłamiemy w żywe oczy że nic nie bierzemy cichaczem upychając linki do stopek. System jest wiarygodny, podpisany nazwiskiem, twarzą, firmą, adresem, nipem i oparty jest o uczciwe, klarowne zasady.

Proszę, aby w tym temacie nie pojawiały się pytania o problemy z aktywacją, jest od tego forum systemu oraz skype na 3 liniach: seodopalacz1, seodopalacz2, seodopalacz3 i telefon. Trzy osoby siedzą od 9 do 17-tej, świadcząc dla Was support techniczny.

Pozdrawiam, J.

Edit: qazy i osoby mające wątpliwości odnośnie banów, warto zapoznać się z tym tekstem, który opisuje jak system zachował się po ostatnich "akcjach" i jakie podjęliśmy kroki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności