Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na szybko: chyba trafiliście w tym samym czasie na przeliczenie dobowe (linków stałych, paczek rotacyjnych, statystyk - to normalne że po północy przez ok. 1 minutę panel leży), mam nadzieję że już nikt nie ma problemów.

Do reszty się ustosunkuję niebawem.

Pozdrawiam, J.

Witam;

Mam problem z dopalaczem, w czwartek dodałem strony do dopalaczowania :P w piątek widzę, ze linki sie dodały, ale niestety z piątku na sobotę i z soboty na niedziele linki sie nie dodały. Przynajmniej tak wynika ze statystyk. Czym może być spowodowany ten problem? Dodam ze dodałem trzy razy tyle artykułów niż linków, a zatem dziele się swoją twórczością i chciałbym aby wszystko grało.

Proszę o info/pomoc, cokolwiek ;) czytałem powyżej, że są czasami jakieś dobowe przeliczenia ale ... w moim przypadku to było by dwu dobowe przeliczenie co wydaje mi się mało realne. A może statystyki są aktualizowane raz na kilka dni i linki się dodają?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności