Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Ajjj czyżby gwarancja nazwiskiem nie miała pokrycia? Jak coś promuje się nazwiskiem to to coś może też nazwisko "popsuć" jak nie działa tak jak trzeba.

Jeżu nie zrozum mnie źle, jestem mocno zaniepokojony...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a mi się wydaje że gdzieś czytałem lub słyszałem że to co teraz szykuje jeżu, co nazwał kolejnym swl, jest integracyjną cześcią planu dotyczącego dopalacza i nie ma co się wzburzać bo widocznie musi być lepiej wypuścić kolejnego SWLa wspomagającego dopalacza w jakiś tam sposób, niz poprawić dotychczasowe błędy, choć nie ma co ukrywać że trochę się tych błędów do poprawek nagromadzilo

akurat parę rzeczy by można jeszcze wymyśleć i dorobić - na przykład coś w rodzaju swla na linki rotacyjne tak, żeby sd był z nim połączony

niemniej jednak uważam to za bardzo niewłaściwe podejście - dorabianie nowych rzeczy nie dokańczając starych

można zepsuć markę, stracić zaufanie użytkowników itp.

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Bo z tego co wiem to linkuje on w 50% nasze wpisy
Sprawdziłeś gdzie prowadzą te linki i jaki % z nich to poprawne linki?

Ja bym chciał poznać jedną zalezność w systemie. Jaki obecnie musiał by być stosunek procentowy precli do zaplecza aby spełnic wymagania systemu w ktorych mowa że ilość małych punktów musi się równać ilości dużych punktów?

.

@zakrecony: help w systemie sugeruje, że powinno być tyle punktów małych co dużych

zahar, a jaką rolę spełnia zaplecze?. Bo z tego co wiem to linkuje on w 50% nasze wpisy oraz 50% leci na SWL :-), więc co tutaj dorabiać.

50% na nasze wpisy a drugie 50% na strony linkowane przez te wpisy.

Chodzi mi o to, że można zrobić coś w rodzaju podsystemu linkującego wzajemnie zaplecza i to tak, żeby linkować do jego podstron z odpowiednimi anchorami (w zależności jakie linki do precli znajdują się na podstronach). Mogłoby też być coś co do zaplecza dodaje fragmenty contentu tematycznego (dobieranego na tej samej zasadzie co linki).

Spowodowałoby to, że linki z zaplecza miałyby jakiś anchorPR bo teraz to najczęściej nie mają go na frazy na które linkują. Mogłoby to spowodować wzrost mocy systemu. Niemniej jednak w sytuacji gdy taka ilość linków jak obecnie po prostu nie trafia a niedziałające precle nie są wykrywane radziłbym zająć się tymi problemami a potem rozbudową. Dodatkowo bieżącym problemem w SD jest sposób dystrybucji linków - na jednej stronie zaplecza często znajduje się obok siebie wiele linków na tą samą frazę.

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

...

Jutro przysiądę na forum i poodpowiadam Wam.

;)

Nie ukrywam, że SD było moim faworytem ale to co się teraz dzieje jest z lekka niepokojące.

Dlatego z taką nadzieją patrzę na https://www.statlink.pl

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

eee mimo wszystko SD lepiej rokuje

jeż wpadł teraz na forum i robi porządek - jak widać tak jak całe pozycjonowanie wymagało tylko cierpliwości

4.jpg

Witam !

Dlaczego Jeżu s S-ka robi nowy SWL ?

Oto moje hipotezy:

a) bo lubi

:good: robi za karę (może poszedł na wagary i dyrektor szkoły kazał mu napisać swl-a) ?

c)ktoś u niego swl-a zamówił

d)chce sprawdzić czy można zrobić coś lepszego i genialniejszego niż SD

e) wpadł w trans robienia swl-i

f) mamy do czynienia z pojawieniem się nowej jednostki chorobowej Eswuelomania ? Dysewswuelia ? (życzę dużo zdrowia Jeżu ;))

-------

Kochani !

Podajcie swoje hipotezy, dlaczego Jeżu pisze nowego SWL-a

Pozdrawiam

Miau ! Miau !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności