Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

h) wreszcie poznał po co tak naprawde tworzy się swl'e :D

Mógłbyś trochę rozwinąć?

chyba mu chodzi o możliwości dla twórcy - testy i moc

g) robi to dla siebie -> choć może ich nie wykorzystuje obecnie, to ma więcej zasobów do dyspozycji

Myślę, że to najbliższe prawdy (pewnie nie jedyne). Ale przecież uczciwie sprawę stawia - ma testy i 10% punktów.

Zrobienie takiego SWLa a co gorsze utrzymanie go przy życiu to na prawdę dużo roboty - nienormalne byłoby robienie tego charytatywnie.

Użytkownikom przecież się to opłaca. Poza tym w SD oprócz roboty włożonej conajmniej tyle co w inny SWL jest sporo koncepcji których w innych SWLach po prostu brak. I co ? Ma swoje pomysły oddawać tak zupełnie za darmo?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Precle nie wymagają bazy danych. Dane przechowywane są w plikach tekstowych.

Jeżeli precel wyświetla się prawidłowo a przy instalacji występowały błędy np. brak linków powinien działać prawidłowo.

Można kilka razy odświeżyć precla ( F5 ) i błędy przy weryfikacji nie będą się wyświetlały.

Jeden wyrzuca brak skórki a reszta sie odaktualizowała bo zmienaiłem sciezke ale to juz sie ustabilizuje pewnie jutro ;)

mkr nie planujesz jakiejs promocji na swoje narzedzia ? ;) moze jakies bozonarodzeniowe? ;)

[ Baza Danych ] Uaktualnianie danych o Mod_Rewrite... Błąd Dazy Danych [ BŁĄD ]

o ten blad mi chodzilo :)

Na moje oko ten system umiera, supportu właściwie nie ma, czekam miesiąc aż mi precle naprawią i zero odpowiedzi, jak chce ci się tracić nerwy to jak najbardziej polecam.

Adrian88, pojechałeś mi po ambicjach :), dlatego Ci odpowiem już teraz - masz, faktycznie błędy z uprawnieniami plików, mogły wyniknąć z przeniesienia skryptów z hostingu na hosting. Nie mamy na to niestety żadnego wpływu - nie możemy zdalnie zmienić uprawnień. Nie zmienia to faktu, że większość Twoich precli jest poindeksowana w przedziale 100-400 podstron, co jest dobrym wynikiem. W razie braku bezpośredniego kontaktu z supportem, w zakładce "kontakt" masz podany telefon do mnie na biurko i komórkę. Nic nie szkodzi zadzwonić. A jak patrzę na Twoje linki, też na skuteczność nie możesz specjalnie narzekać. ;-)

Doświadczenia sprzed kilku miesięcy pokazały nam, że strategia promocji tego systemu nie może polegać na "jest głośno, kolorowo, co tydzień konkursik i nowa afera", stąd bardzo się cieszę że ten temat nie jest na szczycie w tym dziale. Z korzyścią dla wszystkich. Donosicieli zbyt dużo nie ma, a wykres sukcesywnie idzie w górę. Karawana jedzie dalej, dokładnie zgodnie z planem.

Pozdrawiam, J.

Ale częstotliwość występowania linkowanych artykułów z własnym linkiem mogłaby być zwiększona....

Póki co 8/10 linków prowadzi do strony głównej precla, na którym nie ma wogóle linka do tematycznie powiązanego artykułu. Więc moc się zdeko marnuje, tzn. mogłaby być wykorzystana lepiej - bo mnie zabijesz, w końcu są redirecty, więc się nie marnuje dosłownie :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

ja mam zaptanie jesli chodzi o zaplecze.

W przypadku braku własnego zaplecza, moje linki pojawią sie na cudzym zapleczu tak?

Bo w moim przypadku mój stopień indeksacji mam skrajnie niekorzystny (tj. zaplecze to jedynie 6%)

i się zastanawiam, czy taki stan rzeczy ma u mnie sens, czyli pozycjonuje strony innych a nie swoje( bo brak odpowiedniego zaplecza).

Pozotaje jeszcze kwestia skutecznosci systemu..... ja narazie testuje ale bez wiekszych sukcesow

Używaj Cuilla i Hakii

System spada na psy. Niedość, że coraz częściej wyswietlają się warningi o curlach i innych takich na preclach to defaultowo zostają wstawiane linki do mp3 za darmo i pozycjonowania stron, ozdóbek do paznokci i innych takich, dzięki czemu BARDZO łatwo wychwycic kilkadziesiat takich precli i je zbanować , pisałem o tym jakis czas temu ale widocznie kapitan opuscił statek

88x31_en.png - semrush z trialem

ja tam nie mowie ze na psy

Ja staram sie ocenic cos zawsze na podstawie tego co widze.....

Łatwosc tworzenia pkt w seodopalaczu jest zatrwazajaca...az ciagle sie dziwie ze tak latwo to mozna zrobic....

Ale dyskutujmy o skutecznosci u mnie to jakos slabo wyglada.... nie wiem moze nie umiem.....

Używaj Cuilla i Hakii

Ale dyskutujmy o skutecznosci u mnie to jakos slabo wyglada.... nie wiem moze nie umiem.....

Nie tylko u ciebie. Moj przypadek: dosc trudna fraza, 3 miesiace linkowania seodopalaczem, dodane 3731 linkow (18657pkt) i jak narazie nie widze zadnych wiekszych efektow. Moze mam za malo malych punktow, ale jaki jest sens dodawania zaplecza jesli 8 na 10 linkow nie prowadzi do artykulow tylko do stron glownych?

Wydaje mi sie ze ogolnie systemowi brakuje zaplecza i malych punkow, no ale skoro jest taka mala trafnosc dopalania linkami to ja sie w sumie nie dziwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności