Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

a ja powiem tak, jest przeciętnie ale mogłoby o wiele lepiej

testowane na przykładzie dodane mnóstwo punktów dużych z minimalnym zapleczem, efekt niemal zerowy

jednak przy odpowiedniej ilości małych punktów można być zadowolonym, można powiedzieć że w tym systemie liczą się tylko one, bo naprodukowanie dużych punktów to żaden problem tylko że one nic nie dają bez małych

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jednak przy odpowiedniej ilości małych punktów można być zadowolonym, można powiedzieć że w tym systemie liczą się tylko one, bo naprodukowanie dużych punktów to żaden problem tylko że one nic nie dają bez małych

o i o takie stwierdzenie mi chodzilo bo mysle dokladnie to samo, duze pkt sa punktami latwo robionymi a do tego praktycznie nic nie daja, skoro skuteczne sa tylko polaczenia z malymi pkt to tak naprawde to samo oferuja SWL-e i zadnej nowosci w seodopalaczu nie ma....

Używaj Cuilla i Hakii

Na wielu [około 3,940] preclach jest:

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: Unable to access an_cookie.txt

ba nawet więcej :)9

Wyniki 1 - 10 spośród około 4,010 dla zapytania curl_setopt() [function.curl-setopt]: Unable to access an_cookie.txt.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Uwaga: Zmiany w systemie 11 listopada 2008

1) Wprowadziliśmy monitoring fraz (beta), dla fraz na które przydzielono od 1000 pkt wzwyż. Pozycje wskazywane mogą różnić się od faktycznych, przede wszystkim ze względu na wahania DC i algorytm uśredniania pozycji.

2) Wprowadziliśmy wartość "Moc" w tabeli Waszych linków. Wartość "mocy" przyłożonej na link to:

ilość dużych punktów * ( stosunek małych pkt do dużych pkt)

Współczynnik określa realną moc, jaka "wyszła" na link i powinien ostatecznie uzmysłowić Użytkownikom, że niezaindeksowane zapleczem podstrony mają dyskusyjną ;) moc.

3) Opublikowaliśmy przewidywaną ilość punktów dużych po cięciach, za brak lub małą ilość zaplecza. Ilość jest ledwo widoczna na samym dole, pod stopką. Cięcia w prezencie na Mikołaja. :D

4) Skasowaliśmy z tysiąc domen.

5) Wyszukiwarka indeksująca podstrony została zaimplementowana na większej ilości Precli, jest to wstęp do większej niespodzianki (pod koniec roku).

Zgodnie z prośbą:

- Adrian, nie chciałbym się powtarzać, ale w momencie przenoszenia hostingu, kasowania .htaccess, zmiany ustawień hostingu, itp., w szczególności ustawienia wpływające na efekty srand() lub zmiennych systemowych, mogą zmienić się. Straty minimalizujemy przez redirecty, ale struktura jest zbyt skomplikowana i ZMIENNA w czasie, że niewykonalne jest pełne linkowanie (ten sam system postawiony dla zamkniętej grupy w której nie ma laików, czy [ nierzetelny partner ]ów, działa w 99% "celnie"). Jeżeli ktokolwiek posiada rozwiązanie które przeoczyliśmy, chętnie je odkupię, ale jestem na 99% przekonany, że takie rozwiązanie nie istnieje.

- Fujara, z pobieżnego przejrzenia zapytania podanego przez moich przedmówców (proszę o niepodawanie zapytań, może się później zgłosić do Was sfrustrowany, na w pół zbanowany seowiec) wyciąga ok. 50-70 (nie 4000, jak Ci się wydawało, to są przybliżone podstrony, a nie domeny) precli jednego użytkownika, któremu przeniesiono hosting na inny serwer. Na takie sytuacje nie mamy wpływu, jak ktoś chce sobie utopić domeny, nic na to nie możemy zrobić.

Miłego Święta Niepodległości. ;-)

Pozdrawiam, J.

Praktycznie od początku systemu, defaultowo nie wyświetlają błędów, masz error_reporting(0) bykiem na początku kodu.

Tamten hosting najwidoczniej nie dopuszczał niewyświetlania, jak to ktoś powiedział "nawet nie wyobrażasz sobie, jakie dziwne mają ludzie hostingi".

Pozdrawiam, J.

3) Opublikowaliśmy przewidywaną ilość punktów dużych po cięciach, za brak lub małą ilość zaplecza. Ilość jest ledwo widoczna na samym dole, pod stopką. Cięcia w prezencie na Mikołaja. :D

Gdzie to jest? bo nie mogę znaleźć w panelu.

Ale po mimo tego że nie znam tej wartości to podejrzewam ze mogę zrezygnować jeszcze za nim dostanę ten prezent ponieważ w moim przypadku (tylko dla jednego precla) aby dorównać mu punktami z zaplecza to musiał bym mieć ze 100 stron zapleczowych. A to wydaje mi się troche śmieszne ;)

edit

znalazłem

ale widze tam same zera i jakieś krzaki

A jak to jest z linkami do viagry itp w tym systemie? Bo juz nie pamietam czy system na to pozwala a zauważyłem takie linki na moich preclach.

.

Yavaho - jako że system po początkowym hurraoptymiźmie, osiągnął już pewne stadium rozwoju, będziemy musieli tak dobalansować punkty, aby z jednej strony nie pojawiały się takie głosy jak Twoje "by dorównać (do jednego precla) punktami z zaplecza to musiałbym mieć 100 stron zapleczowych", a z drugiej strony żeby nie było słychać "Łatwosc tworzenia pkt w seodopalaczu jest zatrwazajaca...az ciagle sie dziwie ze tak latwo to mozna zrobic...".

Jednocześnie, dajemy do zrozumienia, że duże punkty bez małych niewiele znaczą (kolumna "moc"), więc choćbyśmy i ustawili wielkość bazowych punktów dużych za domenę TLD na poziomie 100.000 (zamiast 5.000), i tak Użytkownicy nie będą mieli tych podstron zaindeksowanych, a my niepotrzebnie pozwolimy na rozrost baz do kosmicznych rozmiarów. Przewidywana nowa punktacja obcina rozdawane, jak pisze Netelektryk, na lewo i na prawo dużych punktów za darmo, skoro de facto ich nadużywanie przy braku zaplecza niewiele daje.

Przy ustaleniu punktacji liczymy, nie ukrywam, na sugestie ze strony Użytkowników - stąd wszystkie głosy (w szczególności najbardziej krytyczne!) są bardzo mile widziane.

Pozdrawiam, J.

Edit: Re: Yavaho, dopisałem chyba po Twojej edycji; jaki masz login w systemie? Bo nie mogę zidentyfikować Twojego konkretnego przypadku, gdzie, jak piszesz, nowa punktacja byłaby krzywdząca.

Współczynnik określa realną moc, jaka "wyszła" na link i powinien ostatecznie uzmysłowić Użytkownikom, że niezaindeksowane zapleczem podstrony mają dyskusyjną :D moc.

Czyli co to dokladnie oznacza?

Na jednej z linkowanych stron mam 4000 duzych punktow przydzielonych na link a moc wynosi 146. Jaka powinna byc optymalna wartosc "mocy" dla tej liczby duzych punkow?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności