Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Trzy osoby siedzą od 9 do 17-tej, świadcząc dla Was support techniczny

A ktoś siedzi w nocy ??? bo niektórym z nas to wtedy najlepszy czas na kontakt !!!.

Co do tekstu to buduję nowe narzędzie do generowania oparte na analizie zdań. Narazie mam zrobiony analizator. Jak wypali generator to coś pomogę :D z generowaniem textów.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Bananowski: super, cieszę się.

A ktoś siedzi w nocy ??? bo niektórym z nas to wtedy najlepszy czas na kontakt !!!.

Daj palec a wezmą Ci całą rękę. :D

Obawiam się że dzisiaj niewcześnie skończymy. ;-)

Co do tekstu to buduję nowe narzędzie do generowania oparte na analizie zdań. Narazie mam zrobiony analizator. Jak wypali generator to coś pomogę :D z generowaniem textów.

Generowanie tekstu nie jest problemem (mamy bardzo dobre prywatne rozwiązania), problemem jest tylko i wyłącznie obciążenie serwera. Planujemy jednak wypuszczenie publicznego skryptu "centrali" synonimizatora/generatora (do instalacji po stronie serwera Użytkownika), który obsługiwałby jego precle.

Tymczasem polecam zapoznanie się ze stopkami w tekście.

Uwaga, wciąga. Raz zainstalujesz - dołożysz już wszędzie.

Pozdrawiam, J.

Edit: Re: patro; 13 pkt regulaminu, na który celowo zwracałem uwagę na samym początku, jest dla nas wszystkich asekuracją - każdy decyduje czy w to wchodzić na proponowanych warunkach, czy nie. Jako osoba stojąca po stronie Użytkownika i bezpośrednio zainteresowana tym, aby nasze domeny działały i nie były narażone na panów "X", mam obowiązek sprawić, by potencjalny gagatek 3-krotnie zastanowił się, zanim ponownie zrobi coś nieprzyjemnego.

Ciekawy jest 13 punkt regulaminu, to znaczy że szok nie będzie mógł na swoim blogu podawać publicznie adresów stron znajdujących się w systemie? Jeśli "ktoś" zrobi sobie listę stron z systemu i wrzuci na spam report to w jaki sposób udowodnicie mu to? !!!

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

W obrębie 1 unikalnej domeny może stać 1 presell - albo w domenie głównej, albo w subdomenie, albo w katalogu (albo z udziwnieniami: w katalogu subdomeny, subsubdomenie, etc.).

Pozostała część domeny, czyli np. druga subdomena, serwis główny, etc., może być w sposób dowolny obsadzony innymi serwisami, czy to wartościowymi merytorycznie, czy nie.

Pozdrawiam, J.

Tak mnie tknelo zeby przed rejestracja przeczytac regulamin. Ciekawy jest punkt 5 w polaczeniu z punktem 13.

5. Użytkownik zobowiązuje się, że nie będzie w trakcie trwania umowy oraz po jej zakończeniu:

- ...

- Tworzył ani uczestniczył w programach-systemach wymiany linków Presell Page, podobnych do Systemu "SeoDopalacz", w szczególności powstałych na skutek naruszenia prawa autorskiego i/lub patentowego

13. Jeżeli Użytkownik dokona: włamania na serwer, kradzieży/publikacji kodu poza publicznie udostępnionymi skryptami, odpytań do centali systemu poza udostępnionym oskryptowaniem (w szczególności ataku ddos), publikacji listy stron uczestniczących w systemie poza skryptem "Zaplecze" (bezpośrednio lub poprzez upublicznienie zapytania do wyszukiwarki), zgłoszenia wyszukiwarce strony uczestniczącej w systemie jako spam (tzw. spam report), zobowiązuje się dokonać wpłaty w wysokości 10.000 zł na konto Organizacji Pożytku Publicznego "Stowarzyszenia SOS Wioski Dziecięce w Polsce", KRS 0000056901, ul. Puławska 232, 02-670 Warszawa, nr konta: 32 1060 0076 0000 3310 0008 5600, w terminie 7 dni od zaistnienia zdarzenia, lub w wypadku niedotrzymania zobowiązania poddać się natychmiastowej egzekucji komorniczej, celem pobrania należności.

I taraz nasuwaja sie pytania oraz spostrzezenia:

1. Kto bedzie oceniac podobienstwo do innych systemow?

2. Czy nie ma kary za zlamanie punktu regulaminu, ktory zamiescilem powyzej? A moze kara jest usuniecie konta?

3. W mysl tego regulaminu jesli ktos juz sie zarejestrowal lub dopiero zarejestruje to nigdy nie bedzie mogl uzyc innego systemu, o ile cos w ten desen sie ukaze.

4. Czy jakis prawnik wspoluczestniczyl w tworzeniu tego regulaminu?

Ja na chwile obecna podziekuje i wstrzymam sie z rejestracja do czasu rozwiania watpliwosci i usuniecia niejasnosci z regulaminu.

Myślę że dziś problemy mogą się pojawiać ze względu na dużą ilość nowych kont i dodawanych domen.

Właściciel systemu prosił o zgłaszanie problemów technicznych na forum systemu https://forum.seodopalacz.pl/

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności