Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Taka sugestia. Zaplecze pod małe punkty twórz na innych ip niż te na którym stopi strona pozycjonowana.

A co jeśli już tak zrobiłem? Czy to jakoś negatywnie wpływa na pozycjonowanie? Już sam nie wiem czy usunąć ze strony skrypt seodopalacza czy nie.

Proszę o odpowiedź.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bezpośrednio negatywnie to może i nie wpływa ale jak masz wszystkie strony zaplecza linkowane z jednego ip to za naturalne uznać to nie można. Dobrze by było więc jak strona linkowana, precle i zaplecze na dopalenie precli stały na innych ip. Sam stosuję tą zasadę w seodopalaczu aby zminimalizować ryzyko namierzenia sztucznego linkowania.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Trzy dni temu zrobiłem "zaplecze" i z moich obserwacji wynika, że 50% linków jest do stron pozycjonowanych przez system (czyli przez pana Michała), a 50% niby do moich wpisów. Dlaczego niby? Ponieważ 40% z tych linków nie jest do moich wpisów, tylko do stron głównych precli na których nie znalazłem artykułu z moim linkiem oraz spora ilość, gdzie po wejściu nie ma artykułu z linkiem do mnie, tylko widać napis "Brak szablonu"... Czy to zostanie poprawione? Bo jeśli nie to chyba nie opłaca się za bardzo "dopalać swoich linków", bo działa to w zaledwie 10% co nie jest zadowalające, a wręcz wkurzające.

Trzy dni temu zrobiłem "zaplecze" i z moich obserwacji wynika, że 50% linków jest do stron pozycjonowanych przez system (czyli przez pana Michała)...

te "strony pana Michała" to wspólny worek wszystkich stron linkowanych systemem, a nie stron jeza ;)

co do trafności, poczytaj forum, było o tym w tym watku już kilka razy

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zawsze jest inna możliwość, ktoś wspominał na dokupieniu pkt lub doprodukowaniu zaplecza. Jednak jeżeli się upierać to lepiej mieć jakiekolwiek zaplecze niż rzadanego. Same precle bez zaplecza nic Ci nie dadzą pisane już było o tym wielokrotnie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Same precle bez zaplecza nic Ci nie dadzą pisane już było o tym wielokrotnie.

Dokladnie. Ja jakis czas temu dodalem troche zaplecza i mimo ze jest taka niecelnosc podlinkowania to frazy ida ladnie w gore. Tak wiec jak ktos nie dodaje zaplecza to moze zapomniec o jakichkolwiek efektach, tylko straci czas.

Panowie, bez przesady. Precle jeżodopalacza działają tak jak inne strony, na których umieszcza się linka. Bez podlinkowania te linki są słabsze i dają mniej, ale dają.

Bez podlinkowania daja naprawde bardzo niewiele, przyklad 2 tys linkow bez podlinkowania - w ciagu kilku miesiecy efekty prakycznie zadne, po dodaniu zaplecza juz duzooooo lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności