Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Same precle bez zaplecza nic Ci nie dadzą pisane już było o tym wielokrotnie.

Dokladnie. Ja jakis czas temu dodalem troche zaplecza i mimo ze jest taka niecelnosc podlinkowania to frazy ida ladnie w gore. Tak wiec jak ktos nie dodaje zaplecza to moze zapomniec o jakichkolwiek efektach, tylko straci czas.

Dlaczego, przecież jak nawet nie dodaje zaplecza, to teoretycznie połowa wpisów będzie linkowana z zaplecza innych użytkoników

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dlaczego, przecież jak nawet nie dodaje zaplecza, to teoretycznie połowa wpisów będzie linkowana z zaplecza innych użytkoników

Przez druga polowe zaplecza nie sa dopalane wpisy innych uzytkownkow tylko strony linkowane przez innych uzytkownikow, a to jest roznica. Twoje wpisy w presellach jak nie byly linkowane tak nie sa.

Witam,

Mam stronke np. www.firma.pl

Zeby uzywac dopalacza to musze go pobrac i wgrac na serwer w domene np. www.seo.firma.pl lub calkiem inna domene np. www.dopalacz.pl

i czy to juz? Czy te precle musze miec swoje?

Musze wypozycjonowac tylko stronke zony i czytam caly czas o tym pozycjonowaniu, ale nie bardzo sie na tym znam a tak wogole to wcale sie nie zmam :-(

Prosze o taki skrotowy poradnik jak to mam wszystko zrobic?

Jeżeli nie masz pojęcia o pozycjonowaniu to seodopalacz raczej nie jest systemem dla ciebie. Poczytaj o podstawach pozycjonowania i zacznij tworzyć własne tematyczne zaplecze. Zainteresuj się także dodawaniem unikalnych artykułów do stron typu pressel pages na wordpresie i ich podlinkowaniu. Systemy zostaw na koniec.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

gielo, fajnie, że mu odpisałeś... ale ja zastanawiam się co ktoś taki robi w tym dziale. Przeczytał choć część treści zawartej w dziale Dla początkujących? Tam jest odpowiednie miejsce na zadawanie tego typu pytań i na zgłębianie takiej wiedzy.

A ponoć fala pokemonów daleko za nami...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Spoko Kruzyk, ja staram się unikać stwierdzeń typu pokemon. Sam kiedyś zaczynałem i jeszcze pamiętam czas kiedy miałem więcej pytań niż istniało odpowiedzi na nie :)

Fakt ludzie zawsze powinni najpierw poszukać czy już nie istnieje odpowiedź na ich pytanie bo ciągłe odpowiadanie na te same pytania jest lekko nużące ale z drugiej strony mnie bardziej nudzi ciągłe pisanie ... przeczytaj działy dla początkujących ...

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności