Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam mały problem z seodopalaczem :/ Chodzi o to, że mam dodanych 13 artów i 13 linków, a mimo to treść wpisów często zawiera takie same fragmenty tekstu. Wygląda to tak jakby seodopalacz korzystał tylko z moich dwóch artów dodanych na początku.

Proszę o pomoc, login mojego konta to lipek92

Piszę tutaj bo na forum seodopalacza nie otrzymałem odpowiedzi. :D

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, ale możemy pozostać przy kawie do łóżka ze śmietanką a ciastko będzie w nagrodę. :-)

Chodzi o to, że mam dodanych 13 artów i 13 linków, a mimo to treść wpisów (...)

Przeczytaj moją poprzednią długą odpowiedź na post usera CzarnyWEOL (przed offtopowaniem :D ). Istnieją 2 możliwości, niezgodność kategorii (zwróć uwagę, że dodałeś artykuły do kategorii głównej, a linki mają co prawda tą samą kategorię, ale dodatkowo zdefiniowaną podkategorię), druga to to, że po prostu niektóre z nowo dodanych artykułów nie przeszły moderacji. Fakt niepojawiania się Twoich artykułów jest o tyle korzystny, że nie będzie Ci groził w takim stopniu duplikat (dla zobrazowania, przy Twoim koncie wyłączność na 20 pobrań to dość dużo). Niemniej przyjrzymy się temu podczas porządków w systemie.

Pozdrawiam, J.

(zwróć uwagę, że dodałeś artykuły do kategorii głównej, a linki mają co prawda tą samą kategorię, ale dodatkowo zdefiniowaną podkategorię)

Wydawało mi się, że wybierałem też podkategorię... No ale teraz już nic z tym nie mogę zrobić - nawet usunąć i dodać od nowa... Jest jakieś inne wyjście? :D

a ja mam pytanko też do szanownego admina systemu

Jak działa system sprawdzania działanie preselli ?

z tego co widzę to spora cześć przekierowuje na inne strony, albo na tych domenach stoi inna strona (nie presell), a inna cześć po prostu wyrzuca błąd 404

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

no i jeszcze takie pytanko. Minimalna liczba precli by móc moderować precle to 10szt. Dodałem 10 szt i dalej nie mogę moderować tylko to info się wyświetla. Arty i linki mogę mderować bez problemu tylko z preclami jest ten problem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

a ja mam pytanko też do szanownego admina systemu

Jak działa system sprawdzania działanie preselli ?

z tego co widzę to spora cześć przekierowuje na inne strony, albo na tych domenach stoi inna strona (nie presell), a inna cześć po prostu wyrzuca błąd 404

Szanowny Stworze :) - Domyślną akcją w momencie niepoprawności jest dezaktywacja, dezaktywacja powoduje usunięcie punktów, niedodawanie nowych linków, ale nie powoduje natychmiastowego fizycznego usunięcia linków (ze względu na długość paczki). Jak pisałem, w tym miesiącu mamy dość duże porządki, na ich efekty trzeba będzie poczekać. Druga sprawa, jeżeli pytasz o preselle z panelu "moderacji", pewna część stron preselli jest dodanych przez Użytkowników którzy nie zrozumieli co to jest presell (teoretycznie można dodać tam cokolwiek, później moderator może trafić na taką stronę, która nie ma żadnego związku z presell page). Tak dodane nieaktywne strony nie uczestniczą w systemie (są pomijane podczas algorytmu).

Gielo - dla Userów dostępnych jest po 10 akcji (moderacji) dziennie, przy czym jak widziałem, artykuły Ci normalnie działają, natomiast Preselle... Najwidoczniej był znak mniejszości zamiast mniejszy lub równy :). Rzucimy na to okiem, bo nie chcę operować na gołym sercu. (edit: Przed chwilą sprawdziłem, faktycznie na koncie z 11-ma preclami da się moderować; błąd kosmetyczny).

Pozdrawiam, J.

Dobra dodam jedenasty. Na razie testuje seodopalacz ale wydaje się że zdaje egzamin chociaż jeszcze za wcześnie aby to na 100% stwierdzić. Jednak jest sporo spamu więc lubie sobie trochę to pomoderować ;]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności