Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

I ja także mam takie zdanie ;).

Uwaga, ważna informacja systemowa:

Właśnie rozpoczęliśmy procedurę modyfikującą punktację. Jeżeli na Waszych kontach zniknęłaby duża część punktów, bez paniki - zawiesiliśmy na 2 dni przeliczanie linków, aby ewentualne błędne przeliczenie nie spowodowało straty wpisów. Ponieważ część punktów dostępnych przelewom może być zmniejszona dla Sprzedawców punktów którzy nie dodali Zaplecza, system pokryje z własnej puli usuwane przelewy (aby Sprzedawcom nie wyparowały zarobki). Zawirowania punktowe zostaną rozstrzygnięte do piątku, godz. 17:00.

Bezpośrednio po zmodyfikowaniu punktacji, brakujące punkty system uzupełni przelewami dla wszystkich Użytkowników z własnej puli. Te przelewy będą aktywne przez okres przejściowy (ok. 7-14 dni, o długości okresu Użytkownicy zostaną poinformowani e-mailem), po ok. 2-tygdniowym okresie przejściowym, Użytkownicy będą musieli uzupełnić punkty małe/duże by zachować status quo.

Po przeliczeniu punktów sobotę i niedzielę przeznaczamy na rozruch systemu w dwóch dniowych cyklach i sprawdzenie czy wszystko działa, po czym od poniedziałku rozpoczynamy opcję odnowy indeksu, która zwiększy celność linków z zaplecz. Operacja odnowy indeksu może potrwać ok. 7 dni, w ciągu których nie będą dokonywane przeliczenia dobowe linków (zarządzanie linkami, edycja, etc., będzie nadal możliwa). Po okresie 7 dni, przeliczenie będzie uruchomione 7-krotnie, dlatego proszę pozostawić normalne dzienne przyrosty i ich nie zwiększać.

Ze względu na kosmiczną ilość zapytań i przeciążenie I-go serwera, chwilowo panel systemu może działać wolniej. Nie wpływa to na ilość wypychanych linków.

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem z instalacja precla na php4

Wersja v46

Jak pliki mają ustawione chmod na 777 to wywala błąd 500

Po zmianie na na 755 juz nie ma tego błędu ale jest taki:

Fatal error: Call to undefined function: str_ireplace() in /..../index.php on line 1258

Chyba troche zaszaleliście w dzisiejszej wersji skryptu, bo str_ireplace() to jest dostępne dopiero od php5

Gdy wrzuciłem wersje v35 wszystko było OK ale wtedy w panelu był komunikat że za stara wersja skryptu :)

Narazie zmieniłem str_ireplace na str_replace i czekam na działającą wersje pod php4

.

Kiedy zostanie przywrócone przydzielanie linków ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kiedy zostanie przywrócone przydzielanie linków ?
może potrwać ok. 7 dni, w ciągu których nie będą dokonywane przeliczenia dobowe linków (zarządzanie linkami, edycja, etc., będzie nadal możliwa). Po okresie 7 dni, przeliczenie będzie uruchomione 7-krotnie, dlatego proszę pozostawić normalne dzienne przyrosty i ich nie zwiększać

hej jeżu mam takie dwa małe problemy potrzeba mi zmienić szablony na dwóch preclach jako że jeden mi sie pod ff rozjeżdża a drugi jest jakiś dziwny(szablon) albo go wcale nie ma mimo że się precel wyświetla

Chciałem ci na priv wysłać adresy ale masz skrzynkę zapchaną, skypa nie mam a poprzez telefon podawanie domen jest lekko bez sensu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Witajcie,

Ponieważ przez ten weekend intensywnie pracowaliśmy nad systemem i czeka nas ciężki tydzień, pozwolę sobie pisać bardzo skrótowo.

Od przedwczoraj na swoich kontach macie przelewy (na duże punkty) z puli systemowej, które przez jakiś czas będą pokrywać stratu spowodowane cięciami dużych punktów.

Robot odnawiający indeks, powinien zacząć chodzić pełną parą od poniedziałku rano.

Problem ze str_ireplace i warningiem (pomimo wyłączonego error_reporting?) przy php4, został poprawiony.

Preselle zostały zaktualizowane do najnowszej wersji; wygląda na to że aktualizacja niemal w całości przebiegła bezproblemowo.

Niestety na razie nie możemy przywrócić wypychania nowych linków. Na razie przez ok. 7-10 dni pracujemy nad tym, aby udało się zachować jak największą ilość już wypchniętych linków (i wygląda na to, że podobnie jak z aktualizacją skryptu Presell Page, będzie dużo lepiej niż zakładaliśmy).

Gielo, wyślij adresy problemowych domen na jez@autocom.pl.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności