Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

jeżu na swoim forum pisałeś że można usunąć i dodać na nowo plik .txt z linkami i załaduje się już nowa poprawna lista precli. Zrobiłem tak na dwuch zapleczówkach i przestały się od wczoraj wogóle linki wyświetlać ;] pliki się załadowały z jakimiś cronami

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No jak widać trzeba poczekać do końca - szkoda tylko takich jak ja, którzy weszli akurat do systemu jak zaczęły się zmiany. Cóż, mam nadzieję, że będzie warto czekać na efekty (mam nadzieję, że jest to naprawdę dopalacz więc jak ktoś ma opinie chętnie wysłucham) pozdro

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Co sie dzieje z zapleczowkami ,wylecialo mi 20 tys punktow, czesc serwisow, za chiny nie moge ich ponownie aktywowac, mowi cos o braku paczki z plikami, dla pewnosci pobralem wszystko jeszcze raz i uploadowalem, dalem uprawnienia mimo tego dalej nie moge zaakceptowac dodanych stron zaplecza ktore do wczoraj byly jeszcze aktywne, co sie dzieje ?

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

U mnie sprawa wygląda tragicznie, 80% zaplecza jest nieaktywna i nie mogę go ponownie aktywować, klienci cały czas domagają się swoich punktów, ale nic nie mogę zrobić. Jeżu mam nadzieję że jak najszybciej naprawisz ten problem.

LoginSD: adrix

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Ja mam podobnie, sprawdzilem i wywalilo mi dwa serwisy z zaplecza...

[silnik ] Nie znaleziono pliku-paczki II z linkami ! [ BŁĄD ]

Dokładnie mam tak samo...

Odpaliłem sobie stronkę dla testów żeby zobaczyć co potrafi seodopalacz i utknąłem właśnie w tym miejscu....

Marketing w sieci - da się ?

u mnie to samo, 80% nie da sie aktywować.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Przydzial nowych ponktow to pol biedy, gorzej z tymi co mieli juz linki w preclach podlinkowanych w takim zapleczu tj. ja, jak sie googiel polapie dostane filterki i poleci paru klientow, jak krew w piach ...

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Adrix, miałeś wiele zdezaktywowanych, aktywowałem Ci ręcznie.

Etk-trading, bieżący skok celności Zaplecz bardzo pozytywnie wpłynie na podlinkowanie wpisów. Wpisy nie poznikały.

Już mamy ok. 92%.

Pozdrawiam, J.

Troche mnie uspokoiles (:, a kiedy bede mogl aktywowac ponownie "nieaktywne" zaplecze oraz preselle ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności