Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja poproszę o dostęp do panelu :/

Po klik Zaloguj widzę tylko:

Wystąpił błąd Zapisu / Odczytu. Przepraszamy.

konto: kruzyk

/na podstronie z odzyskiem hasła ten sam komunikat.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

@Jeż piszę tutaj, bo skrzyna na PW pełna:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=64893

Pozdrawiam,

Mariusz.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Wiemy (użytkownicy systemu) że ciągłe zawracanie gitary nie jest fajne....ale długo jeszcze ?;)

P.S

Planujecie może wprowadzić taką opcje żeby każdy użytkownik mógł choćby w przybliżeniu sprawdzić % zaindeksowanych wpisów. Myśle że taka funkcja byłaby przydatna i dodatkowo motywowała użytkowników

do dodawania większej ilości zaplecza.

Pozdrawiam i gratuluje świetnego systemu!

Niedługo, już jesteśmy na finiszu. Indeks jest przeskanowany (możecie sprawdzić "celność" wpisów, zachwyca), ostatnią rzeczą która nas trzyma to dogenerowanie 2.5 tys tabel pomocniczych w bazie (aby całość działała wydajnie), ostatnia planowana aktualizacja Precli (aby mieć statystyki traffiku) i Zaplecz (aby pliki tekstowe z celnymi zapleczami się przeładowały same) i dokładne przeliczenie czy nowa wysoka celność, cięcia punktów, jak i wypchnięcie większej ilości linków, nie wpłyną in minus na trzymane systemem pozycje.

Do soboty całość przestoju powinna być jak zły sen.

Przybliżona ilość zaindeksowanych wpisów (punktów) określona jest przez kolumnę "Moc". Jest to ilość przydzielonych dużych punktów * stosunek małych do dużych. Z wymnożenia wychodzi 0 (gdy brak dużych punktów) lub przydzielona ilość punktów (gdy stosunek jest zalecany). De facto ta ilość niewiele odbiega od faktycznej (faktycznej po prostu nie da się uzyskać - nie da się monitorować online każdej z 1.5 mln podstron w indeksie Google, poprzez odpytania o indeks).

Pozdrawiam, J.

Przybliżona ilość zaindeksowanych wpisów (punktów) określona jest przez kolumnę "Moc". Jest to ilość przydzielonych dużych punktów * stosunek małych do dużych. Z wymnożenia wychodzi 0 (gdy brak dużych punktów) lub przydzielona ilość punktów (gdy stosunek jest zalecany). De facto ta ilość niewiele odbiega od faktycznej (faktycznej po prostu nie da się uzyskać - nie da się monitorować online każdej z 1.5 mln podstron w indeksie Google, poprzez odpytania o indeks).

Pozdrawiam, J.

Generalnie nie jestem w temacie ale czy nie lepszym wskaźnikiem byłby taki wskaźnik:

Skoro mierzycie ilość wejść na precle to można by założyć że skoro jest wejście z goole na precel przez podstrone www.precel.pl\podstrona134.htm to plik "podstrona134.htm" jest w indeksie. Chyba że wejście na precel przez podstrone, szczególnie na słaby precel nie jest codziennością , ale jakiś ogólny obraz by to dawało.

Dzięki, od strony technicznej bardzo ciekawe rozwiązanie.

Niestety na 99% nie będziemy tego wprowadzać :). Dlaczego? Dodanie dodatkowego bajta katastrofalnie zwiększy bazę, a informacje o tym które konkretnie wpisy są zaindeksowane, nie jest tak potrzebna, jak ich orientacyjna ilość. Druga sprawa, wychodzisz z założenia, że na wszystkie podstrony są wejścia z Google, a tak nie jest (obawiam się że na ułamek, co za tym idzie, taki algorytm i tak nam niewiele da i sprowadzi do konieczności analizowania site: ).

Pozdrawiam, J.

Witam Jezu.

Mam problem. Wiekszość z mojego zaplacze jest nieaktywna, wyskakuje taki komunikat:"[ Silnik ] Nie znaleziono pliku-paczki II z linkami ". Próbowałem jeszcze raz wysłyłać skrypty, ale dalej to samo. Nie wiem czy to ma jakiś związek z aktualnymi pracami przy seodopalaczu, ale wolałem poinformować :). Login jak tutaj.

Pozdrawiam :)

u mnie to samo całe zaplecze jest nieaktywne. login kojot.

No i wczoraj widniało mi 20k pkt dużych/25k

Dzisiaj mam 10k/25k więc wpierniczyło mi gdzieś 10k dużych pkt

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności