Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżu, please, pomoz, deaktywuja mi sie caly czas precle, za chwile duze punkty wogole mi znikna, dwa dni temu mialem zdezaktywowanych moze z 10% dzis jest 90%.

login do seodopalacza : net-point

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

Ja już mam praktycznie 0 pkt dużych i małych... ale nic czekam, bo przecież takie jest info w systemie.

Nie wiem czy to moja wina, przetasowania w systemie czy jeszcze coś innego.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Ja jestem ciekawy, czy ktokolwiek ma z tego Systemu jakikolwiek wzrost na swoich frazach.

no właśnie nie wiem, czy to przypadek ale kilka dni temu sprawdziłem sobie stare mini stronki z artykułami o których zapomniałem, linkowany tylko kilkoma linkami z seodopalacza i wszędzie na średnie, łatwe frazy w top10, dodatkowo 2 starsze stronki wylazły z filtra (choć nie mam pojęcia czy to zasługa seodoplacza) ale tak czy inaczej chyba wkońcu się poprawiła ogólna skuteczność systemu po tych renowacjach o ile już można widzieć tego efekty

czekamy na ostateczny finish zmian

U mnie niektore precelki dalej sa zdeaktywowane. Nic sie nie da z nimi zrobic, nawet usunac. Te zmiany w systemie to jak operacja na pacjencie bez znieczulenia.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

moje precle są też mie aktywne- jeden ma [ Silnik ]

Presell zwrócił nagłówek różny od 200! (0: Unknown Protocol) [ BŁĄD ]

dla drugiego log nie istnieje- ten drugi skończył juz naliczać punkty.

czy takie precle(po otrzymaniu punktów) się usuwa? dla systemu to chyba było by źle, ale dla pojedynczego uzytkownika chyba lepiej -bo jak postawię noego to dostane punkty, a za utrzymanie starego nic nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności