Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A możecie bardziej łopatologicznie.

bo jest tak

mam

2750 / 2750

(+28 dziennie)

jak rozumiem dostałam za precla 2750 punktów(otrzymałam juz wszystkie duże punkty za niego) i więcej punktów już nie otrzymuję. skoro je wykorzystałam to po co mam trzymać tego precla? (JA-bo rozumiem ze dla systemu było by to szkodliwe)

Co do pozycji to ja mam już pierwsze efekty mimo że w seodopalaczu długo nie siedzę.

Po ostatniej aktywacji mojego zaplecza przez jeża wszystko wróciło do normy i jak na razie nic więcej nie wywala. pkt za precle też wróciły juz do normy. Teraz czeam aż system zacznie znowu nowe linki wypychać

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Aktualnie mam -5k na koncie bo wywaliło mi autoryzacje w kilku preclach które działają, nie mogę ich aktywować, kasować, dodawać nowych. Nic nie mogę .. ;/. Jeżu jeżeli możesz to napraw jak najszybciej ten problem bo chyba gdy mam punkty na minusie to usuwane są moje ostatnie wpisy, a tego nie chcemy ...

Mój login to: adrix

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Kiedy można się spodziewać odblokowania możliwości usuwania precli (i dodawania pewnie też)? Mam mały bałagan na liście swoich precli i chciałbym to w końcu posprzątać :)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności