Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

[ Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]

mimo ze precel stoi jak sosna od paru miesiecy i wyswietla linki. (:

Mam tak na wiekszosci

U mnie jest tak samo, ten sam komunikat mimo ze precle jak dęby i wyświetlają linki!

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualnie deaktywowało mi się 6 precli i mam pkty na minusie ;/. Precle cały czas poprawnie działają, ale nie mogę ich aktywować... Wyskakuje jedynie komunikat "To nie jest poprawny Presell! Nie może być aktywowany.". Proszę o jak najszybsze aktywowanie mi tych precli.

Mój login: adrix

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

witam

mam podobny problem - moje 2 presele ktore generuja najwiecej punktow leza, jeden od jakiegos miesiaca, drugi od tygodnia. pomimo uruchamiania precla i braku informacji o bledzie - nadal jest na czerwono i nie zlicza punktow

pls help

moj login: chrisco

ku mojej uciesze po kilku tygodniach zawiechy system zaczal wypychac moje linki i zaplecze po remoncie dziala w 95%

pozdrawiam!

I znowu taki sam błąd na preclu jak kiedyś

Fatal error: Call to undefined function: str_ireplace() in /.../index.php on line 1301

Nie każdy serwer ma php5!

I co sie z tym wiąże. W panelu takie komunikaty:

To nie jest poprawny Presell! Nie może być aktywowany.

[ Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]

.

Moje są wszystkie aktywne więc pewnie jak pousuwacie problemy dzięki którym się deaktywują

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Moje są wszystkie aktywne więc pewnie jak pousuwacie problemy dzięki którym się deaktywują

To ja pewnie musze usunąc z serwera php4 lub zmienić serwer na potrzeby zaplecza :)

Dzisaj nawet z samej ciekawości ściągnełem najnowszą wersję precla aby zaglądnąć w kod czy jest kompatybilny z php4. I niestety nie jest.

.

Ja mam od zawsze wszystko na hostingu home.pl, na PHP5 ,w skryptach nie zmianialem nic od czasu ich uruchomienia, uprawnienia bez zmian mimo tego pojawiaja mi sie bledy, sa tez takie w ktorych nie ma bledow mimo tego sie nie aktywuja. Cuda.

Martwi troche brak odzewu wlasciciela systemu, szkoda.

No ale moze najlepszy SWL w kraju moze sobie na to pozwolic (((:

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

A wie ktoś może czemu od kilku tygodni system nie dodaje nowych linków? Punkty rosną a linków nie przybywa.

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

mi linki przybywają a dziś nawet po wcześniejszym usunięciu - aktywowały się wszystkie presle. Także widać sprawa jest inna dla kazdego przypadku bo sam miałem kłopoty przez kilka tygodni

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności