Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Po kolei.

Ponieważ z większością z osób które tutaj pisały, rozmawiałem już telefonicznie i problemy są rozwiązane, odpowiadam tutaj pozostałym.

SMYS - już działa

Adrian - już działa

net-point - siedzimy nad kontem, powinno się aktywować samoczynnie, póki co są uregulowane punkty; jeżeli podczas aktywacji uzyskujesz informację że nie ma podstron, oznacza to, że robot ich nie zczytał podczas 3-tygodniowej rekonstrukcji indeksu (precel był nieaktywny, długi ping, problemy z domeną, itp), drugi robot odczytujący podstrony z "resztek" idzie, kolejne precle aktywujemy wskazując je robotowi ręcznie. Wskaż proszę mailem/pm którego słowa nie przyjęło (być może blokowaliśmy jakieś frazy z seksem), jeżeli był dodany a nie jest, aktywujemy go ręcznie.

elpav - dzięki za zwrócenie uwagi na błąd, właśnie z tym robimy, do 60 min będzie ok. [edit] Z tego co teraz zauważyliśmy, dotyczyło to wyłącznie tych precli które wykazywały b. dużą nieprawidłowość w okresie skanowania (np. b. wiele usuniętych przez Użytkownika podstron, etc.). Obecnie aktywujemy to drugim robotem.[/edit]

chrisco - już działa

yavaho - właśnie zrezygnowaliśmy z str_ireplace (skrypt jest kompatybilny z php4)

zacha - przez ok. 3 tygodnie mieliśmy b. duże porządki (5 ostatnich stron tego tematu jest głównie o tym) i system nie przydzielał linków, od tygodnia już przydziela normalnie

Tak jak mówił Gielo, obecnie jeżeli któryś skrypt nie działa, w 99% jest to związane z błędem z uprawnieniami, parametrami hostingu, lub wychodzą teraz "testy" z usuwaniem podstron, czy psuciem w przeszłości skryptu i sprawdzaniem co się stanie - jak patrzymy po kontach, większości Użytkownikom aktywacja nie sprawiała problemów (ponad 90% ma wszystkie preselle aktywne).

Zarówno skrypt Zaplecza jak i Presell, aktywuje się samoczynnie (oczywiście jeżeli działa poprawnie), dotyczy to także pobrania danych (np. treści/szablonu - po 1 dniu; blokada 1 dnia jest nałożona by nie przeciążać Waszych serwerów). Większość problemów można zdiagnozować klikając na ikonę lupki na listingu Precli.

W razie potrzeby kontaktu telefonicznego możecie pozostawić telefon w profilu (Profil -> Ustawienia profilu), tak najłatwiej wyjaśnić problemy, nie wydzwaniamy w środku nocy :).

Mam nadzieję że wyjaśniłem Wasze wątpliwości, cieszę się że podoba się celne Zaplecze. :-)

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi nie przydziela linków.

Wartości wa tebelach jak i ogólna suma punktów nie zmieniły się od kilku tygodni. Przyrost ustawiony na 10 - ilość linków 0 przez ok. miesiąc czasu, więc coś dalej nie gra.

Jak aktywować precelka jeżeli wyskakuje po nacisnieciu "aktywuj" - "nie można wylosować podstrony!" ??

Login do konta w seodop: zacha

Jeżu gdybyś mógł to zerknij. Próbowałem pisać PW ale Twoja szkrynka chyba pękła :D

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Witam,

czy ktoś może napisać jaka jest skuteczność tego systemu?

na jaką frazę i przy jakiej ilości linków udało się komuś dany adres wypozycjonować. Wielkie dzięki

hehe dokładnie nikt Ci nie wyłoży kawy na ławę, ale uwierz że nie wiele trzeba do wypozycjonowania prostych fraz

dla przykładu podam że ostatnio sam się miło zaskoczyłem jak znalazłem 1 precelka w TOP5 na frazę "artykuły do przedruku" i TOP 20 "artykuły przedruk" a przyłożyłem na niego tylko niecałe 200pkt czyli 40 linków, zapewne FSB zrobiło swoje ale jakby nie było to FSB skończyć się musiało a precel nadal w TOP 20 siedzi twardo :)

pozatym na inne frazy, nie takie prostackie, widzę ciągły wzrost pozycji od kiedy tylko podpiąłem zaplecze, a wcale zbyt wielu pkt nie przykładałem

także nie pytaj poraz setny o skuteczność systemu tylko sprawdź to sam, naprawdę wystarczy do tego 1 pusta domena i jakiś niewielki site na zaplecze

mam dodanych 5 precli i zaplecze też mam dodane a pytam 5 raz jak mówisz bo nie ma odpowiedzi (poza twoją) - a skuteczności niezbyt widzę. Może trzeba więcej czekać i może trzeba więcej linków przyłożyć - poczekam zatem na te efekty, skoro są takie sobie

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

potwierdzam jest problem dla nowo dodanych fraz na stare linki chyba przydzielane są ok na nowe od 3 dni mam 0

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

U mnie nie przydziela nowych linków w ogóle.

Gdyby nie to że stanęło na równej wartości x0000 punktów i x000 linków to bym pewnie nie zauważył co sie dzieje.

Jest też problem z jednym z preselli - mam cały czas 'Brak treści.' mimo że artykuły pobrane, szablon też.

Jeżu, proszę o interwencję.

A u mnie 2 preselle nadal nieaktywne, mimo że żadnych "eksperymentów" z nimi nie robiłem, działają, problemów z domeną i serwerem nie ma, uprawnienia tez raczej ok

wersja wyświetla się 48 (?)

Jeżu prosiłbym o interwencję.. login: envv

--

Edit: Działa, dziękuję za szybką reakcję:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności