Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Chce dodac nowe zaplecze i ciagle dostaje komunikat

"[ Silnik ] Nie znaleziono pliku-paczki II z linkami ! [ BŁĄD ]"

Zaczynam miec powoli dosyc tego systemu, albo to Jezu dopracujecie albo nie wroze niczego dobrego, system po prostu umrze smiercia naturalna. Bo naprawde nie kazdy ma czas po 100 razy probowac dodawac zaplecze czy precla a jak za 101 sie uda to sie cieszyc. Linki tez sie nie przydzielaja albo wcale albo co kilka dni.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie dalej, ani jednego nowego linka od około 2 miesięcy. Chyba pora poszukać czegoś lepszego. Piszę tu, piszę na forum seodopalacza ale tamto forum to chyba już umarło śmiercią naturalną.

Login do seodop: zacha

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

tak, muszę potwierdzić że forum na seodopalaczu czytają tylko zainteresowani ewentualnie czytaj poszkodowani :)

Mogę się w końcu zalogować ale linków nie rozdaje nadal

też muszę się poskarżyć

mam dwa precle i niby wszystko jest ok tylko są nieczynne. Do tego dzisiaj mam punkty 0/0

w jednym nawet zniknął mi bonus za rewrite.

Czekałam bo miały się same aktywować itp itd...

ale przed zmianami działały prawidłowo

NIC NIE RUSZAŁAM - NIE USUWAŁAM -NIE KOMBINOWAŁAM, pingi przyzwoite, prawa ok

proszę co mam zrobić? usunąć i postawic na ich miejscu nowe? i tak juz nie mam punktów

przyrost linków wszyskie 0

moc linków wszystkie 0

login tmk

@Vek-tor nawet nigdzie tylko na swoje linkować nawet z tego samego IP niż z czegoś co nie może wystartować już ile czasu. Ale to moja opinia ja nie mam tyle nerwów, a raczej chcę ich mieć i tracić na coś co nie może wystartować .

Może patent działał ale przy takim hurcie to chyba nie bardzo poszło, co nie znaczy że nie pójdzie i nie będę w tym siedział.

To ja poprosze na PW Yeden :)

==========================

Jeż masz jakieś rewelacje co i jak? Czy dalej mamy czekać, pisać tutaj, na skypie którego nawet nie włanczacie itd. ?

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności