Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Haslo: ujemny modyfikator malych punktow. (:

Moze mi ktos powiedziec czy jak uzupelnie zaplecze zostanie on zdjety z automatu, jesli tak to po jakim czasie i w jakim tempie zacznie mi rosnac indeksacja linkow ?

Pytam na wszelki wypadek bo gdyby indeksacja linkow miala mi nagle wzrosnac o 50% google mogloby mi pobanowac pozycjonowane serwisy. W sumie szkoda ze nie jest to pomyslane tak ze system automatycznie pozwala dodac tylko tyle duzych punktow ile ma malych i ani jednego wiecej, tak byloby bezpieczniej jesli ktos sie zagalopuje z przydzialem duzych punktow.

Jeżu: zdejmiesz mi ten "modyfikator" na malych punktach ? proporcje sa juz wlasciwe, kupilem troche zaplecza i nie chcialbym placic za nic (:

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

znowu kilka dni nie przydziela - no teraz dokładnie widać, że z wielkiego startu zrobił się wielki niewypał - szkoda, jednak co tam mam pozostawię aby było wrócić w razie reaktywacji systemu

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

No wlasnie, ja juz za duzo czasu i srodkow w to zainwestowalem zeby teraz porzucic, Jeżu pomoz please w zdjeciu "modyfikatora zaplecza", mam juz wystarczajaca ilosc zaplecza, tak wogole to dlaczego to nie dziala automatycznie ? Przeciez 21 wiek mamy, mamy sie cofac do czasu korbek ? (:

moj login: net-point

Niestety musisz zrozumieć, po co powstał Seodopalacz. Swego czasu, na preselach pod frazą główną pojawił się link do pewnej strony z anchorem "pozycjonowanie" - Jeż tłumaczył, że to tylko test, ale chyba każdy wie o co chodzi.

może i po coś powstał, może i były jakieś tam testy - ale zapowiedzi były takie wielkie że hej a tu tylko bąk wyszedł.

Pod Vistą nawet nie da się skryptu zaplecza pobrać, a może w ogóle nie da się go pobrać ......

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Mi tam nie pobiera linków, nie aktywuje precli.

Michał na gg nie odpowiada, na stronie zniknął kontakt.

Załamka.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

też mam problem z dodaniem presela, który nie wiadomo czemu deaktywował się.

Po aktywacji mimo że wszystko jest ok, dalej mam status nieaktywny.

Myślałem że jeż jest bardziej odpowiedzialny. brak supportu, i wyglada jakby porzucił projekt. A my siedzimy i lamentujemy, bo co innego można zrobić, chyba powoli usuwać linki, na rzecz innego systemu(taki o którym admin pamięta) aby nie wpaść w filtry. Bo teraz system zipie, a co będzie jak całkowicie zdechnie?

Dziwne i trochę nie odpowiedzialne ze strony adminów to wszystko jest....

Teraz jeszcze pół biedy można powiedzieć, że wiele użytkowników bardziej testuje system niż na nim pracuje, ale co by było w momencie gdybyśmy naprawdę go mocno używali coś by nie działało a supportu zero ?

Szkoda, że nie ma jakiejkolwiek informacji, bo nawet najgorsza informacja jest lepsza niż niewiedza i niepewność w jakiej teraz wszyscy użytkownicy stoją...

Marketing w sieci - da się ?

Odpowiedź jest w regulaminie seodopalacza. Pewne słowa w nazwie domeny sa niedozwolone.

To bardzo ciekawe, dolaczylem na samym poczatku pewna subdomene ktora po jakims czasie nabila max punktow , potem wyleciala jak inne preselle przez update bazy ... i teraz mam taki sam komunikat, Jez obiecal dawno temu cos z tym zrobic zeby ja dolaczyc mimo tego precla nadal nie moge aktywowac zreszta jak paru pozostalych ktore po "padzie" systemu zostaly deaktywowane

no i umoczylem pare zl na kupno zaplecza, zupelnie niepotrzebnie, bo "modyfikator zaplecza" z automatu sie nie zmodyfikuje, szkoda, a Jez nie odpowiada.

Chyba trzeba dać sobie z tym wszystkim spokój na jakiś czas.

Szkoda mi tylko $$$ na domeny i IP które kupiłem na potrzeby systemu...

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Mnie już zostało cztery precle w seodopalaczu, z czego dwa nieaktywne i nie ma za nie punktów. A jak są nieaktywne to dlaczego wyświetlają wpisy i mają po kilkaset stron zaindeksowanych? Ja nic z tego nie mam.

A jak ja nic z tego nie mam to ciąg dalszy jest taki jak u Vek-tora.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności