Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja tez nie dostalem info o zarejestrowaniu na forum ale logować się już mogę.

Mam identyczną sytuację, polecam więc sprawdzić, czy można się zalogować.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

instalował ktoś precla na ovh?

oni tam mają jakieś dziwne obyczaje, htaccess wgrałem i skrypt nie wykrywa, nie może pobrać mi szablonu i przy instalacji na koniec błąd:

[ Silnik ] Presell zwrócił nagłówek różny od 200! (500: Internal Server Error) [ BŁĄD ]

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Bielack, top10google, sprinter, Gamsiu, qkeb, Pavel - Mail aktywacyjny na forum został wyłączony; możecie się swobodnie rejestrować bez aktywacji.

Jaclaw - na serwerach ovh stoi wiele precli, ustaw prawa index.php 755 (to najczęstszy problem). Uwaga odnośnie OVH - proszę nie instalować Precli na darmowym hostingu ovh dodawanym do domeny (1MB miejsca). Presell po roku w systemie powinien zajmować ok. 10 MB, więc może się zdarzyć że po jakimś czasie miejsce się wyczerpie, więc nie będzie przechodził walidacji.

Pozdrawiam, J.

adek no ale jak nie masz czasu jeść to jak sie dołączysz :P

fajnie to wygląda, dobrze że skomplikowane bo widać że przemyślanie.

jest błąd malućki

"- Linki stałe dożywotnie i 14-21-dniowe. System oferuje liki stałe dożywotnie w otoczeniu artykułu"

od tyle z moich dotychczasowych testów, bo od dzisiaj dopiero testuje...

Jest za mało kategorii, o wiele za mało! a zwłaszcza "biznes ekonomia" Przecież pod taką ogólną kategorię można wszystko podpiąć.

Mając świadomość że moje linki będą otoczone bezsensowną treścią nie na temat, nie bedzie mnie to mobilizowało do dodawania dobrych tematycznych artykułów bo i po co. Prościej bedzie wrzucić byle co w dodatku może i bedzie to wyplute z generatora aby tylko naklepać dużą ilość artykułów.

.

Tak, kategorii jest zdecydowanie za mało.

Poproszę Dom i ogród :)

Na forum mam takie coś:

Twoje konto nadal oczekuje na zatwierdzenie przez administratora.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

testuję od jakiegos czasu.

efekt na niszówki i proste frazy już widać pozytywny, trudnych jeszcze nie ruszyłem.

system przemyslany, moze nieco trudny na poczatku, ale po kilku dniach obslugi nie stanowi problemu.

najwazniejsza idea wg mnie to 'odpal-zapomnij', czyli samobudujace sie strony. my dajemy tylko domeny i hosting, reszta w rekach dzielnych dopalaczy :)

wciaz zdarzaja sie klopoty z aktywacjami, na szczescie juz coraz mniej.

no i w koncu to rzeczywista nowosc a nie kolejne klony coopa. ma szanse na duzy sukces.

ps. pozdrowienia dla kolegi Gamsia. dział 'handel' pewnie bedzie ale moze brązowe presele tez :D

Jakimi wytycznymi kieruje się system przy naliczaniu pkt. za (domeny)pressele które są nowe i współdzielą adres IP ?

Dodałem kilka nie zaindexowanych domen z tym samym IP

Wyniki trochę zbierzne:

DLA COM.PL 0 / 6300 (+63 dziennie) + Bonus za Friendly 10% oraz 100% za U IP

Dla PL 0 / 5000 (+50 dziennie)

DLA ORG,INFO,BIZ.PL 0 / 3000 (+30 dziennie)

Jak dla mnie to z lekka nie zrozumiałe.

Wszystkie domeny są nowe nie zaindexowane.

Jak widać system przydzielił najwięcej PKT. dla COM.PL + Bonus.

Dodatkowo COM.PL współdzieli IP z Domenami ORG,INFO i BIZ

Pozostałe domeny też powinny otrzymać przynajmniej 10% za Friendly URL.

Tak na szybko.

Z odświeżaniem zaakceptowanych domen też jest problem - Nie mogą być aktywowane ponownie.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Bielack, top10google, sprinter, Gamsiu, qkeb, Pavel - Mail aktywacyjny na forum został wyłączony; możecie się swobodnie rejestrować bez aktywacji.

Pozdrawiam, J.

Ale ja nie o forum tylko o Seodopalaczu :D

Nie mogę się zalogować na konto (chociaż wpisuje poprawne dane), a przypomnienie hasła nie działa :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności