Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

OSM, Zoozool, załatwione, macie maila na skrzynce.

Laambada - rotacja paczki następuje na trochę innych zasadach. Na podstawie swojego własnego site, zaplecze określa sobie jak dużą paczkę będzie w stanie obsłużyć. Następnie codziennie pobiera 250 linków, dołącza do paczki na koniec, usuwa duplikaty i jeżeli paczka jest zbyt długa, to ucina z początku nadmiar linków. To powoduje stałe kolejkowanie linków, a jeden zanim przejdzie kolejkę, będzie wyświetlał się nawet 21 dni. Może się tak zdarzyć, że masz bardzo mało wpisów a bardzo duży site. W takiej sytuacji może się zdarzyć, że ciągle paczka (maks) 250 linków będzie przychodzić taka sama, duplikatów nie będzie, co za tym idzie kolejka nie będzie się wydłużać, nie będzie czego uciąć z początku, więc ta sama paczka będzie wyświetlać się w nieskończoność. Projektowaliśmy tą koncepcję Zaplecza optymalną dla Użytkowników, którzy wykorzystali 10 tys. Dużych Pkt. i więcej - w takiej sytuacji działa to świetnie.

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżu - dalej nie wypycha linków...

Z aktywacją precli jeszcze trochę poczekam, jeżeli Wasz robot chodzi po stronach co 24godziny to myślę, że po jakimś czasie cię to aktywuje.

Na wszystkich "brak podstron" - prawa OK, szablon pobrany ale brak treści nawet na stronach głównych. Nie wiem co jest grane.

Dlaczego ciągle system nie wypycha nowych linków??

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zaplecze wydzierżawione czy własne?

(być może nie uwzględniliśmy wydzierżawionego)

Ponawiam temat bo problem nie zostal nadal rozwiazany, jak juz napisalem zaplecze czesciowo mam wydzierzawione, jak narazie caly czas jest nadwyzka malych nad duzymi mimo tego MOC nadal okrojona o polowe. Prosze o korekte, oraz wyjasnienie co bylo przyczyna oraz czy nie mozna zrobic jakiegos automatu ktory radzilby sobie z tym "modyfikatorem" tak zeby nie zawracac Ci kazdorazowo glowy pierdołami.

login: net-point

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

@zacha - miałem identyczny problem na kilkunastu nowych preclach, treści zostały pobrane tylko na 2 z nich, reszta przez około tydzień nie mogła pobrać wpisów. Mimo wspólnej instalacji z działającymi.

Jedyne rozwiązanie to usunięcie precla z listy i jego ponowne dodanie.

net-point - jeż pisał gdzieś wyżej, że to ma wartość motywacyjną. Wpisy masz podlinkowane, tylko nie przelicza w panelu.

Motywacyjna ?

Dla mnie to ma jedynie wartosc DEZORIENTACYJNĄ, to bez sensu, po co wprowadzac zamieszanie ta wartoscia skoro i tak zle sie ona przelicza, Jeżu moge prosic o wyjasnienie czy moje wpisy napewno sa w 100% podlinkowane bo teraz juz nie wiem czemu ma sluzyc ta informacja o MOCY skoro i tak sie nie aktualizuje.

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

prosic o wyjasnienie czy moje wpisy napewno sa w 100% podlinkowane bo teraz juz nie wiem czemu ma sluzyc ta informacja

miała ona służyć po to aby ludzie nie przeznaczali zbyt dużej ilości dużych pkt nie mając małych potrzebnych na zaindeksowanie artykułów

i jest to tylko sprawa informacyjna (dla Ciebie: DEZORIENTACYJNA) i nie ma ona wpływu na nic w systemie, więc czy działa czy nie możesz to olać

Przydziela Wam juz nowe linki bo u mnie dalej wszystko leży i kwiczy... Kilka tys. punktów stoi zamrożonych od długiegooo czasu.

Jak u Was?

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności