Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie wszystko stoi jak stało. Napisałem maila do Jeża, może to coś w końcu pomoże...

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej,

Po kolei:

Zacha - właśnie mamy Twoje konto na tapecie :crazy:, nie możemy zdiagnozować problemów z brakiem przyrostów. To co możemy zrobić i co zrobimy teraz i przez najbliższy weekend, to bezpośrednio po przyrostach każdego dnia, zrobić screenshot Twojego konta i porównać ilość punktów przydzielonych każdego dnia przed przeliczeniem i po. Jak widzisz, pozostali Użytkownicy nie mają z tym problemów, więc podejrzewam że błąd leży po Twojej stronie, ale jak mówiłem, sprawdzimy.

Elpav - miło to słyszeć, zwłaszcza po ostatnim bezpośrednim obsmarowaniu :P. Jak widzisz, całość po porządkach funkcjonuje coraz to lepiej.

Kubekwkubek - przelogowanie powinno pomóc, przed chwilą sprawdzaliśmy, pobieranie obu skryptów (Zaplecze, Presell), także działa.

Od 2 dni mam domowy komputer w naprawie, dlatego jeżeli ktoś pisał maila i oczekuje na odpowiedź, musi poczekać jeszcze 24 godziny. Jeżeli jakaś sprawa nie cierpi zwłoki, pozostaje kontakt telefoniczny (zakładka: kontakt).

Wkrótce do SeoDopalacza wprowadzimy nową (obecnie testowaną) funkcjonalność, drastycznie zwiększającą jakość artykułów. Nie chcę określać terminu bo zawsze coś może sprawę opóźnić. Ufam że niespodzianka bardzo Wam się spodoba. :-)

Pozdrawiam, J.

P.S. Przypominam po raz kolejny, że system nie sprzedaje punktów, oferty sprzedaży można znaleźć na forum w dziale Punkty SWL

Jeżu mi ciągle świruje przydzielanie punktów. Może z matmy dobry nigdy nie byłem ale do 50 umiem liczyć, a seodopalacz chyba nie. Możesz coś z tym robić? Bo nie wiem co się dzieje, ale cały czas coś świruje. W załączniku przesyłam zrzut.seodopalacz.jpg

sirkus, dzieki za podpowiedz ale po wylogowaniu z seodopalacza i ponownym zalogowaniu problem jest ten sam (forum nie działa, pobieranie zaplecza także)

Skorzystałem z IE aby wiejść na stronę (normalnie leży odłogiem) i problem ten sam co w FF i CHrome :crazy:((

Problem występuje niezależnie czy pracuje z domu czy z firmy.

Kubek

Czegoś takiego to chyba jeszcze nie miał nikt z Was ;)

Przedwczoraj dodałem do seodopalacz domenę, jako że nowa ustawiłem minimalne przyrosty. Loguję się dziś do panelu, patrzę że wcięło gdzie 4000 punktów. Wchodzę do teczki z nową domeną a tam po 40 przydzielonych linków na frazę :) I co ciekawe "Max: 15 (punków)", "Przydzielono: 200". Ta przypadłość dotknęła wszystkie frazy dla tej domeny.

Sporo ponad MAX i to w 1-2 dni.

Czy będzie w najbliższym czasie działać forum SEODopalacza? Obecnie wyświetla błąd:

Table './forumseoinfopl/smf_sessions' is marked as crashed and should be repaired

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności