Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ocsid - Jeżeli znajdziesz choć jedną niezbanowaną domenę z której prowadził link "pozycjonowanie", przyznam Ci rację. Zapraszam do zapoznania się z opisem testu "pozycjonowanie".

Tak tak, mając domenę w TOP1 na frazę "pozycjonowanie" na pewno robiłeś testy, aby ją z tego miejsca zrzucić. Może całe TOP10 jest Twoje, i po prostu Ci nie zależy? Poza tym, ten precel nie był w tamtym momencie zbanowany.

pozdrawiam,

Jacek

Dobra to powiedzcie mi kto z tego korzysta https://www.seodopalacz.pl/pobierz_bazy.html i czy na kontach premium rzeczywiście jest więcej spamiarek? Ja na razie testować nic nie mogę bo nie mogę pobrać zaplecza, a więc i pliku txt z instrukcjami ;-)

I czy gdzieś piszę jakie się ma konto? bo niby spełniam warunki na Plus, ale chyba takowego nie mam.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Jeżu jak tam weekendowy monitoring mojego konta?

Widziałem, że ktoś aktywował mi 2 precelki jednak kilka jeszcze leży, a linków dalej nie wypycha.

Pozdro,

Zacha

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Hej,

Zacha - aktywowaliśmy tyle ile się dało. Informacje otrzymasz na maila, jak tylko odbiorę z naprawy komputer z hasłem :) do mojej skrzynki.

Elpav - zrezygnowaliśmy z kont pro (to co widzisz jest tylko projektem sprzed pół roku), coś na kształt kont "pro" (na zupełnie innych zasadach niż znasz to do teraz) będzie od początku w nowym systemie nad którym teraz pracujemy. Skrypty na site są rozprowadzane pod stołem wśród przyjaciół, niestety nie są publiczne.

omega107 - podaj proszę login, tak jak w wypadku konta Zachy, sprawdzimy gdzie tkwi problem.

Pozdrawiam, J.

Login to omega107. Coś się naprawiło. Jednak jak mam np. przyrost 5 do 20 i aktualnie mam 10 mocy to pojawia się następujący problem: gdy chcę ustawić maksymalny przyrost do 10 i dzienny przyrost 0 to pojawia się błąd że nie mogę.

Jezu, sprawdź proszę co dzieje się z Twoja stroną.

Forum nie działa. Skryptu zaplecza tez pobrać nie można.

Problem jest sygnalizowany także przez inne osoby.

Od tygodnia nic nie można zrobić w zakresie uruchamiania nowego zaplecza.

Pozdrawiam,

Kubek

PS.

Jeżeli ktoś może podesłać paczkę ze skryptem zaplecza mailem to będę zobowiązany.

kubekwkubek(małpa)gmail(kropka)com

kubekwkubek - Oczywiście, problem sprawdzimy, ewentualnie zmienimy pobieranie Zaplecza na <a> zamiast buttona - u mnie na FF3 (IE6, IE7, Opera) i WinXP działa poprawnie. Zaplecze aktywuje się samoczynnie; ważne tylko, aby wyświetlały się linki, bo przecież "moc" idzie na Twoje wpisy.

Sławek_b - jez (małpa) autocom (kropka) peel, będzie dostępny jak tylko przeinstaluję wszystko na komputerze.

Zacha - sprawdź proszę przyrosty u siebie, mam na biurowym komputerze screena z poniedziałku sprzed przyrostu i po przyroście, każde przeliczenie wielkości linków (uwaga, patrz na kolumnę: "przydzielono", a nie na kolumnę: "moc") jest poprawne. Nie mam dalej dostępu do skrzynki bo komputer odebrałem w stanie nadającym się do reinstalacji wszystkiego, co z niechęcią właśnie czynie :/.

Pozdrawiam, J.

Drogi Jeżu !

Mam taki problem:

Nie mogę dodać do zaplecza domeny, która w swojej nazwie zawiera "seo".

Pisałem już w tej sprawie do Ciebie.

Prosiłeś abym przysłał ci na maila adres strony i mój login.

W dniu 12 marca br wysłałem ci maila zawierającego te informacje.

Do tej pory nic się nie zmieniło.

Bardzo cię proszę jeżu zrób coś, bo mi spadają punkty i chcę dodać nowe strony z większym site.

Pozdrawiam

Koteczek

Hej,

kubekwkubek, nie ma sprawy. :-)

Koteczek, niestety, w nazwach domen zablokowaliśmy niektóre słowa kluczowe, w szczególności związane z tematyką niedozwoloną (erotyka, hazard, inne niezgodne z prawem), czy standardowe (blog, katalog, seo, itp). Klasyczne nazwy zwiększają szansę namierzenia stron produkowanych jako pożywki pod indeks/linki, stąd uznaliśmy że ich nieobecność w systemie (nawet kosztem mniejszej ilości site) jest lepsza, aniżeli obecność.

Uchylając rąbka tajemnicy, w nowym projekcie/systemie, prawdopodobnie w ogóle nie będzie możliwe nie tylko dodawanie jako strony, ale i linkowanie na frazy a'la "pozycjonowanie", czy frazy konkursów SEO (obie tematyki zżerają olbrzymie moce, a nie dają efektów). W ten sposób chcemy się trzymać jak najdalej od złego sąsiedztwa i łatwych do identyfikacji pozycjonerskich "narośli".

Maile pisane na moją prywatną skrzynkę w ciągu kilku ostatnich dni, muszą jeszcze poczekać na odpowiedź, wczoraj do późnej nocy miałem wątpliwą przyjemność reinstalacji wszystkiego, a dzisiaj będę miał wątpliwą przyjemność przegrzebania garażu w poszukiwaniu driverów do karty sieciowej, w razie potrzeby w biurze jestem dostępny pod telefonem stacjonarnym (dział: kontakt w SD).

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności